Havasi Pure Piano koncert

Havasi Balázs legújabb koncertje a nyáron csak Tokajban látható!

A Havasi Pure Piano koncert Sydney és Budapest után, 2018. július 14-én a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán is debütál. Havasi Balázs a legújabb, Pure Piano című koncertjén bemutatja, hogy egyetlen művész és egyetlen zongora a 21. században is elegendő ahhoz, hogy napjaink közönségét mélyen meglepje, lenyűgözze és szórakoztassa.

A zeneszerző-zongoraművész a zenei tételek előtt beavatja a közönséget a művek keletkezésének hátterébe és a hozzájuk kapcsolódó történetekbe. Így igazán bensőséges hangulatot teremt, amelyet a műsorhoz külön létrehozott digitális fény- és látványvilág tesz teljessé.
A koncerten maga a hangszer is kuriózum lesz: Havasi Balázs a személyesen részére gyártott Bösendorfer Imperialon játszik. A zeneszerető közönség megcsodálhatja azt az egyedülálló hangzást és atmoszférát, amivel ez a különleges hangversenyzongora megtölti a Katlan színpadát.

Lebilincselő koncertélmény, ahol a közönség egy személyben találkozik egy elmélyült zeneszerzővel és egy virtuóz előadóművésszel, a társa pedig egyetlen zongora!
2018. július 14. (szombat), 20.30, Tokaj Fesztiválkatlan
Jegyek itt.