Vigyél harmóniát a mindennapokba

Az Everness Fesztivált, Európa legnagyobb önismereti és életmódfesztiválját hetedik alkalommal rendezik meg Alsóörsön június 19. és 24. között.

Az egy héten át tartó eseményen előadások, workshopok, kerekasztal-beszélgetések várják az érdeklődőket a pszichológia, a tudomány, a család, a környezetvédelem, a zene, és a kultúra témáiban. Az Everness fesztiválra látogatók most bérletük mellé egy hónapos ingyenes hozzáférést kapnak a Just Like Buddha meditációs applikációhoz. A Just Like Buddha meditációs applikáció megálmodói maguk is gyakorló jógik, akik 15-20 éve tanítanak meditációkat, így pontosan ismerik azok erejét, gyakorlati működését, és nem utolsósorban mindennapi hasznát. Hiszik és vallják, hogy a meditáció az egyik legősibb és legmélyebb önismereti munka, aminek tudatos és helyes gyakorlása elvezet önmagunkhoz. A Just Like Buddha rendszerében található vezetett meditációkat a mai kor emberének igényeihez igazodva készítették az alkalmazás megálmodói. Az elmélyülést átélheti segítségével az is, aki sosem meditált, de természetesen az is, akit régóta foglalkoztat a tudatos életmód. A Just Like Buddha segítségével egy gyors regisztrációt követően 12, míg a prémium előfizetéssel már több mint 70, magyar és angol nyelvű meditáció érhető el iOS-en és Androidon egyaránt.

A meditációkhoz egy ősi, Öt Buddha Kapu elnevezésű rendszert használnak, ami egy olyan meditációs szemlélet, ami segít abban, hogy felfedezzük valódi önmagunkat és választ kapjunk a már feltett és a még fel nem tett kérdésekre egyaránt, és kellőképpen elmélyüljünk a meditációkban. A rendszer öt bejárati pontot – Bölcsesség, Szeretet, Béke, Öröm, Szabadság – mutat be, amelyek hozzásegítik felhasználójukat a mélyebb tudatosság megéléséhez. Ez a rendszer átláthatóvá teszi a meditációk sokaságát, és általa az alkalmazás felhasználói megtalálják azt a kérdést, ami leginkább foglalkoztatja őket. Ha szívesen válnál te is a Most bajnokává, az Együttérzés harcosává vagy éppen a Nyugalom szörfösévé, akkor nem kell mást tenned, csupán váltsd meg az Everness Fesztiválra szóló heti bérleted, és egy hónapos ingyenes hozzáférést kapsz a Just Like Buddha meditációs applikációhoz, hogy minél alaposabban elmélyülhess a meditációkban, és jobban megismerhesd ezt az egyedi technikai újdonságot.