Bemutatja új Forma-1-es versenyautóját a Scuderia AlphaTauri Honda

Az esemény élő közvetítése elérhető lesz párhuzamos sugárzásra.

Egyedülálló eseményen ismerhetik meg a motorsport-rajongók a Scuderia AlphaTauri Honda (korábbi nevén Scuderia Toro Rosso) vadiúj, “ATO1” elnevezésű Forma-1-es versenyautóját, amelyet február 14-én, közép-európai idő szerint este 8 órakor mutatnak be a salzburgi Hangar-7 helyszínén.

Az 50 perces rendezvény házigazdája a száguldó cirkusz legendás versenyzője, David Coulthard lesz, aki Pierre Gastly és Daniil Kvyat pilóták segítségével a Scuderia AlphaTauri átnevezést követő új 2020-as csapatfelszerelést és pilótaruházatot is prezentálja. A bemutató alatt a résztvevők megtekinthetik a Red Bull prémium divatmárkája, az AlphaTauri 2020-as tavaszi/nyári kollekcióját, és ízelítőt kaphatnak a márka soron következő szezonális darabjaiból is.

Az esemény közvetítését a Red Bull Media House végzi, amely élő közvetítést biztosít a www.2020launch.scuderiaalphatauri.com, a Red Bull TV, YouTube és Facebook platformokon. Az élő közvetítés globálisan történő párhuzamos sugárzására is lehetőség nyílik.

Az AlphaTauri a Red Bull által alapított egyedülálló prémium divatmárka, amely a divat és funkcionalitás ötvözésével teremt új szemléletet a ruhaiparban. A megfontolt dizájnelemeket és prémium anyagokat a textilinnovációk segítségével keverve a márka egyedi és innovatív technológiákkal dolgozik, valamint a világ legjobb szakembereivel működik együtt. Az AlphaTauri darabjai saját salzburgi, grazi üzleteiben, további kiválasztott boltokban, valamint online az oldalon elérhetők.