Az egyre melegebb időhöz igazodik a Fjällräven új kollekciója

Idén tavasszal a Fjällräven új ruhadarabokat mutat be.

Az évről évre egyre melegebb időjárás a túrázók számára is új kihívást jelent, ezért a Fjällräven idei tavaszi-nyári kínálatának összeállításakor azokra a megoldásokra koncentrált, amelyek segítségével a természetjárás még a legforróbb nyári napokon is örömteli élményt jelenthet. Így született meg az új Abisko Midsummer kollekció, valamint az új környezeti viszonyokhoz igazodva újították meg a High Coast és Kånken termékeket is.

A tél végének közeledtével a Fjällräven már a melegebb tavaszi és az igazán forró nyári napokra készül legújabb kollekciójának bemutatásával. A népszerű svéd outdoor márka szakértői 2017-ben, az első Fjällräven Classic Hongkong túraesemény elindításakor új kihívással szembesültek: az extrém meleg időjárással. Ez az élmény arra inspirálta őket, hogy az új kollekciók egy részét a magasabb hőmérsékleti viszonyokhoz igazítsák. Idén tavasszal a Fjällräven olyan új ruhadarabokat mutat be, amelyek pehelykönnyűek, jól szellőző és könnyen száradó anyagokból készülnek, valamint könnyen és gyorsan elcsomagolhatók, így garantálva az örömteli túrázást a nagy melegben is.

Bemutatkozik az Abisko Midsummer kollekció

Az Abisko termékcsalád idén kiegészül egy kifejezetten melegebb időjárásra tervezett, könnyű és légies kollekcióval, ez pedig az Abisko Midsummer. Az új termékek létrehozásakor minden eddiginél jobb szellőzésű, könnyű és gyorsan száradó alapanyagokat használtak. Bevezettek emellett egy teljesen új szövetanyagot is, a G-1000 Air Stretch-et, amely maximális mozgásszabadságot, illetve kiváló szellőzést biztosít a felhasználók számára.

 Az új Abisko Midsummer Trousers nadrágok hosszúszárúak, mivel meleg időben is fontos a változó terepviszonyok, a növényzet, illetve a rovarok elleni védelem. A kétoldalt cipzárral nyitható szellőzőnyílások segítségével a túrázók egy mozdulattal kiengedhetik a felesleges hőt. Mivel ez a termék is az új G-1000 Air Stretch anyagból készült, olyan szellős darabról van szó, amely a legforróbb nyári napokon sem válik kényelmetlenné, rugalmasságának köszönhetően pedig kényelmesen elvégezhetők az olyan, a túrázással együtt járó mozgásformák, mint például a sátorverés vagy a tűzrakás.

High Coast: a városból a természetbe

A megújult High Coast termékek mindegyike újrahasznosított anyagok felhasználásával készült, így például a High Coast Rolltop 26 hátizsák is, amely vízálló tulajdonságának köszönhetően kiváló kiegészítő a vízparti kirándulásokhoz. A High Coast Lite Jacket pedig egy olyan letisztult vonalvezetésű, kényelmes széldzseki, melyet a saját zsebébe lehet belehajtogatni, így könnyen elrakhatjuk, ha nincs rá szükségünk.

Bővül a Kånken család

Az új szezonban két új típusú Kånken táska is a boltokba kerül majd. A Kånken Totepack két táska egyben – városi séták során hordható válltáskákaként, kerékpározás vagy kirándulás közben pedig a háton viselve, hátizsákként is. Amennyire csak lehet, hasonlít az eredeti, 1978-ban született elődjére, és ugyanúgy megtalálható benne a 13 hüvelykes laptopok számára kialakított biztonságos rekesz, valamint a praktikus üléspárna a spontán pihenőkhöz. A Kånken Hip Pack újra divatba hozza az övtáskák viselését. Ez a praktikus kis kiegészítő 3 fő zsebbel és egy extra belső zsebbel van ellátva, így a felhasználó minden szükséges holmihoz azonnal hozzáférhet.

A Fjällräven a kezdetektől arra ösztönzi vásárlóit, hogy minél több időt töltsenek a természetben. Ezen az egyre melegebb időjárás sem változtat, ezért az új kollekcióba tartozó öltözékeket és felszereléseket annak érdekében hozták létre, hogy még az extrém kánikula se száműzhesse a négy fal közé a természet szerelmeseit. A svéd márka számára mindig is kiemelten fontos volt a zöld szempontok érvényesítése, ennek megfelelően ezúttal is az időtállóság, a funkcionalitás és a fenntarthatóság szem előtt tartásával állították össze az új tavaszi-nyári kínálat minden egyes darabját.