„ÉLŐBEN OTTHONRÓL” Ez nem TV. Ez HBO Insta Live

Instagram Live szériát indít az HBO a hazai kulturális élet szereplőivel.

Április 16-tól kéthetente a rajongóké a főszerep az HBO Magyarország Instagram oldalán. A tervek szerint kéthetente jelentkező “Élőben otthonról” széria a hazai kulturális élet egy-egy szereplőjének ad lehetőséget, hogy személyesen beszélgethessenek a rajongóikkal. Ezúttal bármit lehet kérdezni, kedvenc forgatási élményeiktől kezdve színházi és egyéb munkásságukon át hobbijaikról, vagy épp a #maradjotthon alatt eltöltött időről. A rajongók akár élőben, akár már ma délután is kérdezhetnek az HBO Instagram oldalán

Elsőként Döbrösi Laura csatlakozott a felkéréshez: “Mindig is imádtam a közönséget, öröm nekik örömet okozni, akár egy villamosos szelfivel, akár egy kis beszélgetéssel. Ebben az elszigeteltség időszakában felértékelődik a találkozás élménye. Ezért voltam különösen boldog, amikor megkeresett az HBO ezzel a szuper feladattal.” – mondta az Aranyélet, a Félvilág és az Örök tél színésznője.

A sorozat későbbi részeiben olyan ismert emberekkel is találkozhatunk, mint Ónodi Eszter (Aranyélet, a Katona József Színház színésze) vagy épp Rajkai Zoltán (Bradley Cooper és Mark Ruffalo állandó magyar hangja). A további részvevőkkel később jelentkezünk.

Az első adás április 16-án, csütörtökön 18 órakor kezdődik az HBO Magyarország Instagram oldalán.

Érdemes lesz követni Döbrösi Laura Instagram oldalát is. Élőben otthonról – Döbrösi Laura x HBO

#elobenotthonrol #dobrosilaura #hbo #maradjotthon

https://www.instagram.com/hbohungary

https://www.instagram.com/dobrosilaurawerk