Rosalia #csakazértis - kezdődik

Igaz, nehezen indul a nyár, de aggodalomra semmi ok, hiszen itt vagyunk, és addig-addig hívogatjuk, míg meg nem érkezik!

Addig is csatlakozzatok hozzánk ma este 6-tól a Rosalia #csakazértis Facebook-esemény oldalán és töltsétek velünk az estét, majd a holnap estét is.

Mi vár rám péntek és szombat este?

Ragadjatok poharat, egy finom rosét és szemezgessetek a néznivalókból; beszélgetünk borászokkal, hallgatunk zenét, kicsit "kinézünk" a Ligetbe és az este végén egy igazi Rosalia hangulatú DJ-set is vár Rátok. Érdemes lesz velünk tartani! Na de itt a részletes program mindkét napra.

Liget Bora 2020

Kezdjük a borral. Nem egy borral, hanem A borral. Azzal a borral, amit Ti fogtok megszavazni, ahogy eddig minden évben megtettétek. A sztori ugyanaz, a közeg kicsit más, de a lényeg nem változik: keressük a szezon legtutibb roséját! Lehet csendes, lehet bubis, csak szeressétek! Ha pedig szeretitek, akkor néhány csukló- és ujjpercmozdulattal adjátok ezt a tudtunkra az alábbi linken. A szavazók között egy csomó bort sorsolunk ki!

Pizza, Neked

És nekem, nekünk, mindenkinek. Lassan a főváros első számú közétkeztetőjévé növi ki magát a PizzaMe – ha az éjszakai műszakot tekintjük, akkor meg aztán pláne. A Rosalia #cskazértis műsorában jól mikrofonvégre kapjuk a két alapító-tulajdonost, és kóstolunk velük pizzát (meglepetés!) és pezsgőt. A történetnek viszont itt nincs vége. Arra kérünk, hogy kóstolj velünk együtt. A kényelmesebbek ezt megoldhatják a hagyományos úton, ide kattintva. Azoknak viszont, akikben túlteng az olaszos vehemencia, és/vagy akik az ikeás bútorokat is csukott szemmel rakják össze, nos, nekik azt ajánljuk, rendeljenek egy PizzaMe kosarat, és készítsék el a pizzát az otthonukban! A műsorban mutatjuk majd a videót hozzá, de ha szeretnél már most háromdanos pizzamester lenni, akkor innen ellesheted a fortélyokat.

Rub & Roll

Minden olasztól vérző szívvel kérünk elnézést, de hiába, van jó amerikai pizza is. Persze nem ez az első étel, ami a tengerentúlra gondolva eszünkbe jut, hanem a barbecue & burger. A jó hír az, hogy most nem kell igazságot tenned, sem választanod, szimplán csak élvezheted mindet, ráadásul kedvezménnyel! Egy egész hétig akcióval vár a Rub & Roll csapata,  Neked csak be kell mondanod a ‘#csakazértis’ jelszót, és máris 10% kedvezmény jár az autentikus BBQ fogások mellé! Kell ennél jobb alkalom, hogy elmerülj az angus burgerek és a kaliforniai pizzák világában? Csak majd ne lepődj meg, ha visszatérő vendégük leszel! A kedvezmény június 5-től 12-ig tart.

Desszertben is Vitézkedünk

A Vitéz Kürtős speciális ajánlata csak most, #csakazértis Nektek szól: a málnavirág – kürtőskalács szirmok málnahabbal – az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda  legújabb desszert-különlegessége, amely kiváló kísérője egy finom rozénak. Kapható a Rosalia hétvégéje alatt, a Cirkusz mellett található Édes Mackó kürtőskalács cukrászdában, de online is rendelhető Budapest területén. Ki ne hagyjátok, az ég szerelmére!

Köszöntsük együtt a nyarat!