Újra válthatók jegyek a Miskolci Nemzeti Színházba

Már csak Önök hiányoznak!

A legfrissebb kormányrendeletből örömmel értesült a színház, hogy június 18-tól minden további korlátozás nélkül látogathatóak a kulturális rendezvények zárt térben is. Ezért a Nyári Színházba hirdetett előadások a Kamaraszínházban, valamint a Nagyszínházban lesznek láthatóak.

A korábban a Nyári Színházba hirdetett Francia rúdugrás (lásd a premier napi fotón) június 18-19-20-i előadásai a Kamaraszínházban kerülnek bemutatásra változatlan időpontban, tehát 20:30-tól. A pénteki és szombati előadások fennmaradó helyeire mától válthatóak jegyek a színház jegypénztárában. Így az időjárási viszonyok sem zavarhatják meg az előadásokat. A már megváltott Nyári Színházi belépők érvényesek a Kamaraszínházba, a nézőtéri dolgozók segítenek helyet foglalni. A jövő heti előadások már a megszokott kezdési időpontban, azaz 19:00 órától láthatóak.

A Francia rúdugrás mellett a Feketeszárú cseresznye és a Betörő az albérlőm című előadásainkat láthatja július közepéig a közönség. A Feketeszárú cseresznye előadásait a nagy érdeklődésre való tekintettel a Nagyszínházban tekinthetik meg a nézők. Ezekre az előadásokra június 22-től válthatók jegyek a kizárólag a színház jegypénztárában!

A következő napok részletes műsorát az alábbi linken találják meg.