Egy hosszú távú partnerség, amely tovább bővül a FIEGE-vel

A Prologis Park Budapest-Harbor legújabb spekulatív fejlesztése, a 11. épület teljesen megtelt.

A Prologis mindent megtesz annak érdekében, hogy tartós és bizalmon alapuló kapcsolatokat alakítson ki ügyfeleivel, rugalmas megoldásokat kínálva fájó pontjaikra. Kiváló példa erre hosszú távú ügyfelével, a FIEGE logisztikai vállalattal való partneri kapcsolata Magyarországon.

„Tevékenységeinkkel ügyfeleink elégedettségét kívánjuk szolgálni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy tartós és bizalmon alapuló kapcsolatokat alakítsunk ki velük, rugalmas megoldásokat kínálva fájó pontjaikra. Kiváló példa erre hosszú távú ügyfelünkkel, a FIEGE logisztikai vállalattal való partneri kapcsolatunk Magyarországon. A közelmúltban a FIEGE három bérleti szerződést írt alá a Prologis Park Budapest-Harbor területén, összesen 38 600 négyzetméteren, amelyből 19 600 négyzetméter új bérleti szerződés, beleértve nemrégiben elkészült, 14 000 négyzetméteres 11. épületünket. Jelenleg a FIEGE 59 000 négyzetméternyi területet bérel a parkban, ezzel a Prologis legnagyobb ügyfelévé vált Magyarországon.

„Több mint egy évtizede sikeresen növeljük üzleti tevékenységünket a Prologis Park Budapest-Harbor területén. A Prologis ügyfélközpontú megközelítése, szakértelme és rugalmas megoldásai gyors, hatékony és kényelmes bővülési lehetőséget biztosítottak a számunkra. Örülünk, hogy ugyanezen a helyszínen, zavartalanul folytathatjuk tovább működésünket, kihasználva a park kiváló elhelyezkedéséből fakadó előnyöket, és innovatív, fenntartható ingatlanjait, mint amilyen a 11. épület”- mondta Hepp Gergely, a FIEGE Central and Eastern Europe managing directora.

A 11. épület, amely a legújabb fejlesztésünk a parkban, BIM módszerrel készült, és számos, a fenntarthatóságot szolgáló megoldást biztosít a hatékony működés érdekében. A kiváló szigetelést biztosító falpanelek és tetőrétegrend, valamint az energiahatékony sötétsugárzók együttesen 30 százalékkal csökkentik a fűtési költségeket. A LED világítás és a nagy felületű tetőbevilágítók a legújabb világítási sztenderdekhez képest 45 százalékkal csökkentik az épület villamosenergia-felhasználását. Okos mérőórák optimalizálják a víz-, gáz- és villamosenergia-fogyasztást az épületben.

„Tisztában voltunk vele, hogy ügyfelünket kötik saját ígéretei, így mindent megtettünk azért, hogy vállalásainknak eleget tegyünk. Partneri kapcsolatunk hosszú múltra tekint vissza, így ismerjük a FIEGE üzleti működését, és olyan személyre szabott megoldásokat tudtunk biztosítani a számára, amelyek kielégítették igényeit. 11. épületünk, amely dedikált ingatlanüzemeltetési- és egyéb, a park területén nyújtott kényelmi szolgáltatással egészül ki, lehetővé teszi ügyfelünk számára, hogy üzleti tevékenységét ezen a dolgozóbarát városi helyszínen bővítse”- mondta Hunyadi Zsuzsanna, a Prologis bérbeadásért felelős menedzsere.

Hiszünk benne, hogy ügyfeleink és munkatársaik megérdemlik, hogy munkájukat a legmagasabb színvonalú területeken és helyszíneken végezzék. PARKlife koncepciónk részeként a Prologis Park Budapest-Harbor területén számos, a park egészére kiterjedő kényelmi és egyéb szolgáltatást kínálunk számukra, mint például a grillezési területtel kiegészülő kispályás focipálya, a mobilitás megkönnyítésére kialakított elektromos autótöltő állomások és ingyenes autómegosztó platform, továbbá a park közvetlen közelében tömegközlekedési megállók biztosítják a kényelmes összeköttetést.”

Akár elégedettségről, ígéretekről vagy egy megbízható partnerségről van szó, a Prologisnál mindig valami különleges készül.