Ősszel is folytatja a Budapest Rooftop Cinema

Az ország egyik legmeghatározóbb alternatív moziklubos formációja, a Budapest Rooftop Cinema kultfilmekkel köszönti az új évszakot!

A korábbi naplementéhez alkalmazkodva, este 8 órai kezdéssel a budai hegyek alatt, a Mammut Tetőn újra alámerülhetnek Guy Ritchie gengsztereinek világába és Frida Kahlo színpompás festményeibe, elkísérhetik Elton John-t az önmegvalósítás és sztárrá válás rögös útján, vagy Viggo Mortensent és Mahersala Alit Amerika déli államaiba egy izgalmas roadtripen.

„Szeretnénk biztonságos közösségi élményt biztosítani: nálunk az egészségügyi előírásokat betartva, ráadásul nyitott térben, biztonságban mozizhatnak.” Jegyek elérhetőek itt.

Egy idei sikerfilmmel, Guy Ritchie úriembereivel vágunk neki stílusosan az indián nyárnak Matthew McConaughey-vel, Colin Farrellel és Hugh Granttel karöltve. Ezek a bűnözők már nem blöffölnek, hanem nagy pályán játszanak!

Szeptember 2.-án Elton John sztárrá válásának lehetünk szem- és fültanúi Taron Egerton Golden Globe-díjas alakításában.

A hét megkoronázásaként vasárnap este a Frida Kahlo életéről készült színpompás biopic, a Frida címszerepében Salma Hayeket csodálhatjuk, aki mellett feltűnik még Alfred Molina, Edward Norton, Geoffrey Rush, Antonio Banderas, Ashley Judd és Diego Luna is.

Hétfőn a Vörös teknős úszik be végre-valahára a Mammut Tető vásznára, hogy az életre tanítson bennünket.

Szeptember 8-án pedig  Négy szobába is bekukkanthatunk: igazi sztárparádé a végén egy tarantinói csavarral!

Következő szerdán a szívmelengető és nem utolsó sorban Oscar-díjas Zöld könyv lesz műsoron, melyben az „előbb ütök és csak aztán kérdezek” módszeréről hírhedt Tony Lip (Viggo Mortensen) egy kis mellékes reményében elvállalja, hogy egy kifinomult afroamerikai zongorista, Don Shirley (Mahersala Ali) sofőrje lesz, aki Amerika déli államaiba indul turnézni - oda, ahol a helyiek nem látják szívesen a színesbőrűeket.

Vasárnap pedig Éjjeli féreggel, azaz Jake Gyllenhaallal gázolhatunk át mindenen és mindenkin a sötétben.

„Ebben a nehéz időszakban nem szeretnénk megfeledkezni azokról sem, akik az átlagosnál még többet tettek az emberekért: az egészségügyi dolgozókról, rendőrökről, mentősökről, tűzoltókról. A szervezők úgy döntöttek, hogy a Budapest Rooftop Cinema – Mammuttetőn esténként 5 jegyet ingyen biztosítunk a számukra. A kedvezményes helyekre a vetítés előtti napon 18 óráig emailben lehet regisztrálni ezen a címen.”

A teljes program és további infók megtalálhatók a Budapest Rooftop Cinema web- és Facebook-oldalán. Jegyek itt.