Budapest Hearts fotóalbum

A Bellibro Kiadó kiadványa a Budapest Hearts egy különleges, egyedülálló könyv Budapestről.

Egy kicsit más szemszögből mutatja be a várost, ahogyan még nem láttuk. Egy kis fotóalbum; a város szövetében megbúvó, véletlenül talált, spontán megörökített szívek gyűjteménye, egyfajta kincses doboz. A szívek mindenhol ott vannak, kirajzolódnak, legyen ez egy pesti aszfaltból hiányzó darab, egy kopott házfal részlete, a budai hegyek faleveleinek véletlenszerű játéka, egy elhagyott kis konfetti szív, vagy egy sebtében megfirkált szerelmi vallomás. Együtt lüktetnek, élnek, dobognak a várossal.

A Budapest Hearts nemcsak a várost mutatja be egy kicsit más szemszögből, hanem észrevétlenül rávesz minket arra, hogy mi is nyitottabb szemmel járjunk.

„A Bellibro elsősorban Budapest témájú, a városhoz kapcsolódó könyvek gondozását tűzte ki célul, melyek tartalmukban és megjelenésükben is elismerésre méltó színvonalat képviselnek. A könyvhöz kapcsolódóan létrehoztunk egy instagram és facebook oldalt, ahová bárki elküldheti az általa talált szívek fotóit, régieket, újakat. Biztosak vagyunk abban, hogy nemcsak mi vettük észre ezeket a szíveket.

Aki eddig még nem talált, annak is érdemes nyitott szívvel járnia, csodálkozva tapasztalja majd, hogy a dolog működik…”