Dallos Bogi, Vanek Andor, Szomjas Jennifer és Bóna Bianka is esélyes a Nickelodeon KCA-n

Végre teljes az összes kategória jelölti listája!

A zöld trutyi idén sem kíméli a legnagyobb kedvenceket: a Nickelodeon magyar idő szerint március 13-ról 14-re virradóan ismét megrendezi a Kids’ Choice Awards díjátadót. Az esemény rendhagyó módon, virtuális formában költözik a képernyőre, de így is látványos show-műsort, számos meglepetést és sok-sok világsztárt ígér. Ráadásul ezúttal is megválasztják a magyarok kedvencét: a díjért Dallos Bogi és Vanek Andor énekesek, Szomjas Jennifer TikTok-sztár, valamint Bóna Bianka vlogger vannak versenyben.

A Kids’ Choice Awards díjra esélyes világsztárok- és produkciók közül az idei rekorder Justin Bieber, aki öt jelöléssel büszkélkedhet, de a Stranger Things sikersorozat is négy elismerésre pályázik. Három jelölésével Ariana Grande is díjesőre számíthat, de a Wonder Woman 1984, a Lelki ismeretek és a Trollok a világ körül című szuperprodukciók is tarolhatnak. Az est házigazdája a Saturday Night Live szkeccsműsorának veteránja, Kenan Thompson lesz.

Március 14-ére virradóan az online műsor keretében az is kiderül, hogy a gyerekek szerint a Dallos Bogi, Bóna Bianka, Szomjas Jennifer és Vanek Andor kvartettből ki hazánk legnépszerűbb sztárja.

„Meglepődtem, amikor megtudtam, hogy az egyik nagy kedvencem, Justin Bieber mellett – persze más kategóriában –, engem is jelöltek a Kids’ Choice Awards díjra. Az elmúlt években is követtem az eseményt, illetve nagyon szórakoztatónak és viccesnek találtam a Nickelodeonon a V, mint Viktória című sorozatot” – árulta el Bóna Bianka, akihez hasonlóan Dallos Bogi is örül a jelölésnek.  „Viszkok Fruzsi barátnőm járt már ezen a nemzetközi díjátadón és mesélt nekem róla, illetve láttam én is a korábbi években az adásokat. Az idei jelöltek közül Justin Bieber nekem is nagy kedvencem, a Nickelodeon karakterek közül pedig Spongyabobért vagyok oda, mert nagyon vicces, szórakoztató és tetszik a főcímdala is” – tette hozzá az énekesnő.

Szomjas Jennifert, a TikTok hazai népszerű alakját valósággal ledöbbentette a jelölés, természetesen a jó értelemben: „Még a lélegzetem is elállt, amikor megtudtam, hogy én is jelölt vagyok. A Nickelodeon adásain nőttem fel, és minden évben néztem a KCA-t, ám gondolni sem mertem arra, hogy egyszer rám is lehet szavazni.” Vanek Andor énekes is a Nickelodeonnal kapcsolatos emlékeit idézte fel. „Óriási Spongyabob fan voltam és Tunyacsáp volt a kedvencem, valamint a Madagaszkár Pingvinjeiért is rajongok a mai napig. Ikonikus mindkettő!” – mondta Andor.

A Nickleodeon a nézők számára is meglepetésekkel készül a díjátadóra. A szerencsések megjelenhetnek a gála interaktív képernyőin, egy család pedig abban a megtiszteltetésben részül, hogy elismerést is adhat át. A díjazottak zöld trutyival való leöntése természetesen nem maradhat el, de a virtuális technológiának köszönhetően a KCA elkalauzolja nézőit kedvenc hírességeik otthonába is.

A Kids’ Choice Awards hivatalos oldalán már elkezdődött a szavazás! A magyar jelöltekre ezen a linken lehet leadni a voksokat.