Joe Cocker Sony Music-os debütáló lemeze, a "Hard Knocks" október 4-én érkezik

2010. október 4-én "Hard Knocks" címmel megjelenik a régóta várt legújabb Joe Cocker album, mely az elsõ lesz a Sony Music gondozásában.

Az album producere Matt Serletic volt (aki olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Matchbox Twenty, Rob Thomas, Collective Soul, Carlos Santana), és 9 vadonatúj felvételt tartalmaz majd, valamint az "I Hope" címû Dixie Chicks dal feldolgozását, melyet a Nasville-i legendával, Tony Brownnal készített.

Nemrég Joe Cocker Németországban járt, és teltházas koncertet adott Bonnban, ahol már be is mutatott néhány új dalt a lemezrõl. A koncert az album címadó dalával és egyben elsõ kislemezével, a "Hard Knocks"-szal indult, mely augusztus elején érkezik a rádiókhoz. A lemez megjelenésével egyidõben Joe Cocker nagy európai koncertkörútba is kezd, mely október 9-én indul az Oberhausen's Arénában.

"Joe Cocker lenyûgözõ albummal tér vissza, a Hard Knocks-szal. Alig várjuk, hogy együttmûködhessünk az elmúlt négy évtized egyik legnagyszerûbb hangjával." - nyilatkozta a német Sony Music elnökhelyettese. "Joe Cockernek van az egyik leginkább megkülönböztethetõ hangja a zeneiparban. A számtalan arany és platina minõsítés világkörüli sikerének testamentuma. Meg vagyok róla gyõzõdve, hogy sok millió rajongója szerzi majd be új albumát. Fantasztikus és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan élõ legendát tudhatunk mûvészeink között, mint Joe."