Susan Boyle: Someone To Watch Over Me

Szinte egy nap alatt tett szert világhírnévre, több mint 14 millió albumot adott el mindössze 14 hónap alatt, és a világ minden táján zenei rekordokat döntött. Most pedig Susan Boyle visszatér régóta várt harmadik stúdióalbumával: "Someone To Watch Over Me".

A "Someone To Watch Over Me" című korongon Susan Boyle és a világszerte elismert producer, Steve Mac ismét összeállt, hogy elkészíthessenek egy szenzációs és kortárs albumot, mely több generációt is megérint. Olyan lélegzetelállító szerzemények kerültek a lemezre, mint az "Unchained Melody" vagy a "Both Sides Now" című dalok újraértelmezése, de Susan nem fél olyan ikonikus dalokat újragondolni, mint az "Enjoy The Silence" vagy a "Mad World" című szerzemény. A saját dalok között megtaláljuk a "This Will Be The Year" című Emeli Sande-dalt, a "Naughty Boy" című nótát, mely Josh Kear közreműködésével készült, valamint a "Return"-t, melyet Steve Mac és Wayne Hector készítettek.

2011. szeptember 11. 17:45 - Susan Boyle: Someone To Watch Over Me ©Susan Boyle: Someone To Watch Over Me
Susan Boyle: Someone To Watch Over Me

A vadonatúj album Susan Boyle egy egészen új zenei korszakának első hírnöke. Új és klasszikus dalok kombinációja, melyekben a könnyed és drámai ütemek váltakoznak; a zene teljesen le lett csupaszítva, hogy megmutathassa a hangot, melybe az egész világ beleszeretett.

Susan dalait a rajongóktól kapott élettörténetek és gondolatok ihlették, melyek levélben érkeztek az énekesnőhöz a világ minden tájáról. "Számos olyan dal van, melyekben visszaköszönnek azok a levelek, melyeket a rajongók írtak és küldtek nekem." - meséli Susan. "Tudtam, hogy a lemezemnek erről kell szólnia. Írtak nekem bánatról, szerelemről, boldogságról, szomorúságról; mélyen megindító sorokat kaptam, és a dalok ezeket az érzelmeket és élettapasztalatokat tükrözik."

A "Someone To Watch Over Me" című album már előrendelhető a bookline.hu-n és az énekesnő hivatalos weboldalán is.

A leginkább meglepetéseiről és erőteljes hangjáról ismert Susan Boyle albumait világszerte a a legnagyobb példányszámban értékesítik. A hihetetlen eladási adatok, a megdöntött rekordok és listavezető multiplatina albumai mind-mind részei annak az útnak, melyet Susan Boyle bejárt azóta, hogy 2009-ben a Britain's Got Talent tehetségkutató verseny színpadára lépett.

Előző két albumából ("I Dreamed A Dream" és "The Gift") napjainkig több mint 14 millió példány fogyott világszerte, és több mint 30 országban voltak listavezetők.

Ezzel az albumával, mely a rá jellemző nagy számokat és a nem várt elemeket is magában foglalja majd, Susan Boyle megszilárdítja hitelességét a zenei életben.

Néhány érdekes adat Susan-ról:

  • Susan 2010-ben újabb zenei történelmet írt: ő volt az első énekesnő, akinek albuma #1 pozíciót ért el az Egyesült Királyságban és az Amerikai Egyesült Államokban egyszerre - kétszer is, 12 hónapon belül
  • 2010. november 1. és 8. között több mint 32 ország részvételével került sor a világ legnagyobb online nemzetközi zenehallgatására Susan hivatalos weboldalán, Facebook oldalán és számos helyi partneren keresztül világszerte
  • Az Amazon történetében ő büszkélkedhet a legnagyobb számú album előrendeléssel világszerte
  • Susan nevéhez fűződik a leggyorsabban fogyó debütáló lemez világszerte ("I Dreamed A Dream")
  • Több mint 14 millió albumot adott el világszerte
  • Több mint 30 országban ért el #1 helyezést világszerte
  • Albuma minimum platina (de néhol többszörös platina) státuszt ért el 30 országban világszerte
  • A legtöbb nagy TV showban fellépett már: Oprah, America's Got Talent, Dancing With The Stars (USA, Spanyolország és San Remo, Olaszország), German's Got Talent, NHK RED/WHITE Song Contest (Japán)
  • 500 millió megtekintés YouTube-on
  • A tehetségkutató válogatóján, a fellépéséről készült felvétel 2009-ben a legnézettebb videó volt YouTube-on