Angol nyelvórák indulnak a Magyar Nemzeti Galériában

2012. április 16. 9:53 - Tanulj angolul a Magyar Nemzeti Galériában!

  ©2012. április 25-től rendhagyó angol nyelvórák indulnak a Magyar Nemzeti Galériában. A foglalkozások során a műalkotásokhoz kapcsolódó játékos nyelvi feladatokkal fejleszthetik a gyerekek idegennyelvi tudásukat és a nyelvi ismereteken túl a művészeti stílusokkal, technikákkal és a kreatív alkotás örömével is megismerkednek.

A foglalkozások két részből állnak. A kiállítótérben a műalkotások által inspirált témához kapcsolódóan nyelvi feladatokkal, játékokkal fejlesztjük a gyerekek angol szókincsét, beszéd, írás, olvasás és hallás készségét. A nyelvtani anyagot művészettörténeti ismeretek egészítik ki, így a gyerekek a magyar művészet alkotásaival, stílusaival is megismerkedhetnek. A kiállítótéri foglalkozást kreatív alkotás követi, mely szorosan kapcsolódik a múzeumi angolóra tematikájához és kiváló alkalmat ad az óra során megszerzett ismeretanyag ismétlésére és elmélyítésére.

A múzeum izgalmas környezete, a képek és szobrok inspiráló világa számos lehetőséget nyújt ahhoz, hogy a nyelvtanulás élményszerűvé és játékká váljon a gyerekek számára.

A nyelvórákra iskolás csoportok is jelentkezhetnek, valamint tanítás utáni időben egyéni jelentkezőket is várnak a szervezők.

Részletes információ, árak, bejelentkezés és letölthető tematika: