Unplugged - Borral

2013. december 28-án 19 órakor az Andante Borpatikában ismét megrendezésre kerül az Unplugged - Borral est! A Maurus Borászat (Móri borvidék) és a Kodachrome találkozása.

A bor: Az Ezerjó Hazájaként is ismert Móri borvidék évszázados hagyományokkal bír. Az itt termesztett borok jellegzetessége a magas alkoholtartalom, a tüzesség és a lassú öregedés! A borkészítés helyszíne a Lamberg Pince, mely talán a leghíresebb, egyik legrégibb pince a Borvidéken. Az 1700-as évek végén készült el a nagyjából egy időben a Lamberg Kastély megépítésével!

A zene: "Valamikor a kilencvenes években két srác Magyarország két különböző pontján, elsősorban szüleik remek zenei ízlésének köszönhetően nem csak az éppen aktuális irányzatok zenéit, hanem Simon and Garfunkel számokat hallgat a vasárnapi ebédhez, a kocsiban, elalváshoz, nyúlósra hallgatva a kamu borítós, csempészett válogatás kazikat. A Kodachrome egy olyan akusztikus duó, ahol a jól ismert dalok, mint a 'Sound of silence', a 'Mrs. Robinson' vagy a 'Scarborough fair' Jobbágy Bence és Méhes Adrián előadásában szólalnak meg, közelebb hozva az örök érvényű Paul Simon dalokat a ma emberéhez."

Némi ízelítő az est kóstolójából: Chardonnay 2013 (hordóminta), Királyleányka 2013 (tartályminta), Kékfrankos Rosé 2013, Rajnai rizling 2011, Rejtelem Chardonnay 2011, Tramini 2010, Ezerjó 2009, Tramini hordóválogatás 2007, Andante vegyes ízelítő tál!

Célszerű az asztalfoglalás: +36 30 567 42 47. Andante Borpatika Budapest, 1011 Bem rakpart 2. (a Lánchíd lábánál)