2017. október 17. - kedd

Előkerültek a söröshordók a Budai Várban

Kinyomtatom...
Utolsó Sörfesztivál

Vasárnapig tart az Utolsó Sörfesztivál.

Behűtötték a korsókat a várban, a hordók csapra verve várják a fesztiválozókat az Oroszlános és Hunyadi udvarban. A legjobb hazai és import söröket kóstolhatják meg a látogatók, akik több mint kétszáz főzetből választhatnak kedvencet. A népszerű rendezvénynek idén utoljára ad otthont a Budai Vár, a felújítások miatt ugyanis új helyszínre kell költöznie. Hogy hová, még nem lehet tudni pontosan, de a megnyitón a főszervezők azt ígérték, nem engedik el a rendezvényt, és nem hagyják, hogy kisebb formában, vagy gyöngébb minőségben valósuljon meg az új helyszínen.

Az eseményt megnyitó sajtóreggelin rész vett Kurucz Gergely és Kurucz Dániel – főszervezők, Salamon Zsófia – Magyar Sörgyártók Szövetségének titkára, Kecskés István – a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületének képviseletében, Vuleta Zsolt – a Borsodi Sörgyár ügyvezetője, Szederkényi Zita – Dreher; Vállalati kapcsolatok vezető és José Matthijsse – a Heineken vezérigazgatója.

Fedezzék fel a magyar fogyasztók is a söspecialitások világát, úgy a nemzetközi, mint a hazai innovációkat – vallja a Dreher. A márka amellett, hogy folyamatosan újabb variánsokat vezet be, szeretne hagyományt teremteni az itthoni vendéglátóhelyeken is a sok országban már népszerű, és jelentős – akár 25 százalékos – forgalomnövekedést is garantáló legfrissebb sörnek, a tanksörnek.

A HEINEKEN Hungária gyártja és forgalmazza hazánk legkedveltebb sörét, a Sopronit, melyet 2016-tól kezdve kizárólag magyar árpából készít, a világ legnemzetközibb sörét, a Heinekent, valamint az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Gössert és Aranyfácánt. 2016 februárja óta a Krušovice-t, a királyok sörét is a HEINEKEN Hungária forgalmazza. Illetve a cég portfóliójába sorolható a világ vezető cider márkája, a Strongbow is.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

logó

Október 6-án startol a 26. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, a régió egyik legfontosabb összművészeti eseménysorozata.

logó

Az eseményen 14 borászat vesz részt, szigorú szakmai bírálaton kiválasztott boraival.

Tom of Finland - jelenet

2017. szeptember 14–17. között a Humen Media Hungary második alkalommal rendezi meg a Humen Film Festivalt a budapesti Művész Moziban.