2017. június 28. - szerda

Ma este dupla filmélmény a Paramount Tetőmoziban

Kinyomtatom...
Paramount Tetőmozi

Egész estés szórakozást ígér július 26-án és augusztus 16-án, kedden a Paramount Tetőmozi.

A Beverly Hills-i zsaru 1-2. és a Csupasz pisztoly 1-2. érkezik Budapest legmagasabban lévő mozijába. A különleges élményt kínáló szabadtéri helyszínen az első száz vendéget ajándék pattogatott kukorica és a Paramount Channel filmcsatorna legnagyobb klasszikusai várják.

Dupla filmélménnyel folytatódik Budapest legmagasabban lévő mozijának programja: a Paramount Channel filmcsatorna legnagyobb klasszikusainak két részét egymás után nézhetik meg az érdeklődők a szabad ég alatt. Július 26-án, kedden érkezik a Beverly Hills-i zsaru 1-2., augusztus 16-án pedig a Leslie Nielsen főszereplésével készült Csupasz pisztoly 1-2-vel folytatódik a vetítés. 

Az Eddie Murphy nevével fémjelzett Beverly Hills-i zsaruról talán kevesen tudják, de Axel Foley szerepét eredetileg Sylvester Stallone-ra írták, de felmerült még Harrison Ford, Michael Keaton, Arnold Schwarzenegger, Robert De Niro, Al Pacino, Richard Pryor és James Caan neve is. Miután Stallone két héttel a forgatás megkezdése előtt kiszállt a projektből, és Eddie Murphy lépett a helyére, szükségszerű volt, hogy komolyan átírják a forgatókönyvet. Mégsem így került bele Foley ikonikus „szuperzsaru” monológja, hanem ennek jóval spontánabb oka volt. 
Amikor a rendőrőrsön zajló jeleneteket készítették, Eddie Murphy már nagyon fáradt volt. A stáb ezért kávéval kínálta, de Murphy elutasította mondván, hogy semmivel nem mérgezi magát. Végül mégis kénytelen volt elfogadni és apránként elkortyolgatta a keserű italt, hogy ébren tudjon maradni. Az első koffeinélményétől pedig annyira felpörgött, hogy rögtönözve elmondta az emlékezetes szöveget.

A filmet kedden bárki újranézheti a Paramount Tetőmoziban, ahol az első száz látogató a belépő mellé ingyen pattogatott kukoricát kap.
Paramount Tetőmozi 2016. szeptember 6-ig keddenként 21.00 órától a Budapest Rooftop Cinema, Corvin Clubban (1085 Blaha Lujza tér 1-2).

Program:
Július 26. Beverly Hills-i Zsaru, Beverly Hills-i Zsaru 2.
Augusztus 2. Az Álmosvölgy Legendája
Augusztus 9. Forrest Gump
Augusztus 16. Csupasz Pisztoly 1, Csupasz Pisztoly 2 és 1/2
Augusztus 23. Shaft
Augusztus 30. Cool Túra
Szeptember 6. Super 8
Jegyek a helyszínen kaphatók, kapunyitás 18.00 órakor.
Mozizz a Paramount Channellel a város felett!

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

jelenet

Magyarországon egyetlen alkalommal, az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Könyvborító

Vége az önsanyargatásnak, ugyanis megjelent Czanik Balázs Sütizz és fogyj! című receptkönyve.

plakát

Egy este a Csodák Palotája mindkét helyszínén.