Robin Schulz a STRANDon

2018. augusztus 22-én indul a 6. STRAND Fesztivál Zamárdiban.

A szervezők bejelentették az egyik legaktuálisabb világsztár DJ-producer, Robin Schulz részvételét, a következő hetekben pedig további neveket ígérnek. A kedvezményes, early bird jegyelővétel december 5-20-a között tart. A STRAND 2017-es aftermovie-ja pedig itt látható.

A STRAND Fesztivált a MOL Nagyon Balaton program keretében öt évvel ezelőtt indította útjára a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió. “A STRAND és a B.my.Lake fesztiválok elindításával az volt a célunk, hogy a balatoni szezont meghosszabbítva hívjunk turistákat a régióba. Mára a STRAND nemcsak a MOL Nagyon Balaton egyik ékköve, de Magyarország egyik legnépszerűbb, új fesztiváljaként vált ismertté, amelyre évente közel százezren látogatnak el Zamárdiba. A fesztiválon a Petőfi Rádió kedvenc hazai fellépői mellett naponta több világsztár is fellép.

Az elsőként hozzánk igazolt Robin Schulz nemcsak a rádiók, de világszerte a fesztiválok kedvence is. A tervünk az, hogy még karácsony előtt további neveket jelentünk be a 2018-as STRAND-ra” – mondta el Lobenwein Norbert, főszervező.
Robin Schulz, generációjának legsikeresebb DJ-producere friss lemezével érkezik Zamárdiba, de biztosra vehetjük, hogy az aranykezű művész miden gigaslágerét bemutatja koncertjén, ami belefér másfél órába.

A STRAND Fesztiválra kedvezményes, “early bird” jegyek és bérletek december 5-20. között kaphatók.