Megérkeztek a legjobb alakformáló gyakorlatok az otthonodba

Czanik Balázs segítségével bomba formába lendülhetsz a nyárra.

Bár a bikiniszezonra még egy kicsit várni kell, de már most érdemes elkezdeni készülni rá. Czanik Balázs szerint a Capoeira Aerobik új elemeivel garantált a siker.
A korábbi lendületes, dinamikus mozdulatok helyett a festői Korčula szigetén forgatott Capoeira Aerobik 6. DVD-n az alakformáló mozdulatsorok kaptak helyet, amelyekkel nem csak szépen formálódnak a leginkább problémás testrészek – has, fenék, csípő –, de egy teljes edzés alatt mintegy 800-1000 kalória égethető el.

„Ezúttal másképp közelítettük meg a gyakorlatokat, nem a szokványos Capoeira Aerobik mozdulatokat tartalmazza. Akik eddig a korábbi DVD-kre edzettek, nagyon dinamikus formát tapasztalhattak, az új anyag azonban a mai trendek alapján épült fel, és az alakformálásra helyeztük a hangsúlyt. Mindenki számára hatékony mozgásformát állítottunk össze, korra és nemre való tekintet nélkül bárki csinálhatja. Ha valaki rendszeresen tornázik a DVD segítségével, akkor amellett, hogy égeti a zsírt és erősíti a gerinc mellett futó izmokat, kimondottan hatékonyan formálja a hasát és fenekét. Ebben – rajtam kívül – két kolléganőm, Kishonti Anita és Till Bernadett segít, akik nem csak Capoeira Aerobik edzők, hanem fitness modellek is; ők remek motivációt nyújthatnak mindenkinek” – mondja Czanik Balázs, a Capoeira Aerobik megalkotója.

Az új DVD bemutatóján debütált Czanik Balázs B-Life fitness ruházatának új kollekciója, mely az aktuális trendeknek megfelelően élénk színekben, vonzó kivitelben kerülnek piacra. Mindezek mellett az idei év számos újdonságot tartalmaz: a Konyhakiállításon egy látványos főzőshow keretében mutatkozik be Czanik Balázs új receptkönyve, mely kizárólag édesburgonyával készült recepteket tartalmaz, nem sokkal később pedig megrendezik a Miss B-Life szépségversenyt. A nyár folyamán ismét útjára indul az Egészségfesztivál, melynek keretében az ország számos strandján ingyenes programok keretében mozoghatnak a sportolni vágyók.