DYAN kollekció bemutató a „Klauzál 1” design store and cafe-ben

A DYAN cipőmárka a tavaszi-nyári szezonra egy exkluzív kapszula kollekcióval készült, amelyet a Fifty Pairs of Shoes bloggerével közösen álmodott meg.

Polgár Diana, a DYAN tervezője és Nagy Vivi, Magyarország egyik legtöbb követőjével rendelkező divatbloggere hamar megtalálta a közös nevezőt, ami nem más, mint a cipők iránti szenvedély.

Vivi lelkesen gyűjti, Dia pedig tervezi őket. Az együttműködésből született modellek tükrözik Vivi stílusát, de benne van a DYAN márka DNS-e is, a letisztult, mégis játékos formavilág. Egy olyan cipő létrehozása volt a cél, amely minden szettet instant feldob, minden alkalomra tökéletes és jól variálható. A cipő különlegessége a hajtás technikával kialakított díszítő fodor, amely  romantikus megjelenést biztosít viselőjének.

A DYAN x Fifty Pairs of Shoes kollaboráció cipője két színállásban érhető el: egy légies és elegáns nude, valamint egy egyedülálló sötétszürke-rózsaarany kombinációban.A DYAN termékek prémium minőségű olasz alapanyagokból készülnek kézzel, Magyarországon.
A jó hangulatról a Hungária pezsgő gondoskodik.

2018. április 12. csütörtök 19:00
Klauzál 1 - design store and cafe (1072 Budapest, Klauzál tér 1.)
A kollekció bemutatója mellett megtekinthető és megvásárolható az üzlet közel 30 tervezőjének és márkájának, köztük a LAONI-nak is új tavaszi táskái, ruhái, ékszerei és egyéb kiegészítői.