Sürgősségi műtéten esett át Alexander Rybak, lemondta budapesti fellépését

A Budapesti Nyári Fesztivál nagyszabású, ingyenes nyitókoncertje így is megtartásra kerül június 9-én a Margitszigeti Nagyréten, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. közleményben adta ki, hogy a Margitszigeti Szabadtéri Színpad megnyitásának 80. évfordulójára szervezett Mezítláb a réten című, június 9-i ingyenes születésnapi koncert és nyitóesemény külföldi sztárvendége, Alexander Rybak a mai napon lemondta fellépését.

A népszerű hegedűművész a hétvégén sürgősségi műtéten esett át, mely után váratlan komplikációk léptek fel, emiatt kényszerült visszalépni. Nagy sajnálatára a mostani eseményen nem tud közreműködni, de bízik abban, hogy felépülését követően minél előbb adhat Budapesten koncertet. 

Alexander Rybak visszalépése a Budapesti Nyári Fesztivál nagyszabású nyitóeseményének megtartását NEM befolyásolja, az este folyamán a Magyar Állami Operaház Zenekara Héja Domonkos vezényletével a zeneirodalom legnépszerűbb tánczenéit szólaltatja majd meg. Továbbra is várnak minden érdeklődőt a 19 órakor kezdődő koncertre a Margitszigeti Nagyréten, ahol nemcsak egy nyárindító örömkoncerttel, hanem meglepetésekkel is készülnek az ünnepi évadot megnyitó eseményre.

Alexander Rybaknak ez úton is mielőbbi felépülést kívánnak a szervezők, és remélik, hogy így is minél több vendéggel, a kultúrát kedvelő budapestiekkel együtt ünnepelhetik ezt a szép évfordulót!