Őrült nyomozás az A38 Hajó fedélzetén

A Csupasz pisztollyal folytatódik a Paramount Nyári Mozi!

Június 11-én 21.00-tól a Csupasz pisztoly című amerikai vígjátékkal folytatja szeptember elejéig tartó vetítéssorozatát a Paramount Channel.

A mozis csatorna Leslie Nielsen megunhatatlan vígjátékával, egy igazán különleges környezetben, az A38 Hajó fedélzetén várja azokat, akik nem féltik a rekeszizmaikat a masszív tornától!

Az örök klasszikusnak számító amerikai vígjáték főszerepében Leslie Nielsent láthatjuk, amint az általa alakított Frank Drebin, a kétbalkezes zsaru romlott lelkű bűnözőkkel és ledér asszonyokkal méri össze fegyverét. A sajátos missziót erősíti egy szőke szexbomba, két baseballcsapat és számos őrült figura. A mozi premierjét annak idején, 1988-ban jól fogadta a kritika és szép bevételt is hozott, az azóta eltelt három évtizedben pedig meghódította ez egész világot. Nem csoda hát, hogy a The New York Times az 1000 legjobb film közé választotta be a produkciót.

Paramount Nyári Mozi június 4-től szeptember 3-ig
Mozizz a hullámok felett!
A vetítés ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook-oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán.