A pókerről

A póker játékokról szóló történeteket egyre nagyobb számban lelhetjük fel újságokban, televíziós közvetítések útján, és egyre gyakrabban halljuk fél füllel az utcán a játékról pletykáló emberek szavait.

Talán épp ez a népszerűség engedett utat, és formált igényt, hogy az internet segítségével megjelenjenek az online pókertermek, pl. a www.pokerstars.hu oldal. Nem kell távoli kaszinókba utazni, a világ legnagyobb pókerterméről van szó, saját otthonunkban kényelmesen játszhatunk, többféle póker játék közül választva: Texas holdem, Omaha és Omaha hi/lo, Seven card stud és Seven card stud hi/lo, Razz és Badugi, Five card draw, 2-7 triple draw és 2-7 single draw, HORSE és 8-game vegyes, Holdem/omaha. Első hallásra drága szórakozásnak csenghet az avatatlan fülek számára, de ha nem zárjuk ki első hallásra a lehetőséget, hogy kipróbáljunk egy online pókertermet, hamar rájövünk, hogy az mellett hogy lehetőséget biztosít ingyenes játékra is, szórakoztató időtöltést kínálnak. A póker játék bárki számára elérhető. De nézzük, milyen lehetőségeket is biztosít egy átlag felhasználónak egy ilyen oldal, egy kliens program letöltése után. Szükséges-e hozzá némi rutin, vagy abszolút laikus hozzáállással is bele vethetjük-e magunkat a játék örömeibe?

2013. április 30. 13:47 - Pókerjétékos ©Pókerjétékos
Pókerjétékos

Ami talán a legfontosabb, hogy ingyenes, úgynevezett játékpénzes játékot biztosít, a kevésbé rutinos játékosok számára, így kockázat nélkül is játszhatnak, és gyakorolhatnak, mielőtt egy éles játékba kezdenének.

Mint az előző részből kiderült, igen, éles játékra is van lehetőség, avagy valódi pénzzel, valódi pénzt nyerhetünk, vagy ha a szerencse elpártol tőlünk, akkor természetesen veszíthetünk is.

Mindkét előbb említett esetben, lehetőségünk van élő, valódi ellenfelekkel játszani, nem holnmi programok kukkolják a lapjainkat a rendszer túlfeléről.

Hamarosan ráeszmélünk, hogy azon túl, hogy ingyenes, vagy esetleg éles játékban veszünk-e részt, még számtalan opció sorakozik előttünk. Azonnal adott a lehetőség, hogy kiválasszuk a számunkra legszimpatikusabb póker játékot. Sorakoznak előttünk a lehetőségek: Texas Holdem, Omaha, Five Card Draw, 2-7 Triple Draw, 2-7 Single Draw, Seven Card Stud, és még számos játék képében.

Ha már úgy érezzük, hogy igen jól megy a játék, nevezhetünk versenyekre is, számtalan lehetőségünk van, hogy milyen versenyen szeretnénk részt venni. Némelyik igen szép nyereményekkel kecsegtet.

Aki érdeklődik a játék iránt, játszott már bármilyen póker játékot, annak mindenképp érdemes kipróbálnia magát egy online teremben is. A legjobb, hogy teljesen független időtöltés barátaink szabadidejétől vagy a kaszinók nyitva tartásától, az online termekben mindig találhatunk más játékosokat. Lehet szeretni vagy utálni, az internetes póker itt van, és itt is marad. Kijuthatsz a világbajnokságra, a Póker Világverseny Sorozatra az interneten keresztül, akár pár dolláros nevezési díjért is, vagy feladhatod hétköznapi munkádat, és hivatásos internet-pókerezővé válhatsz – ahogy néhányan teszik -, a saját otthonod kényelméből keresve sok pénzt a megélhetésre.

Hirdetés