Az ünnepek alatt is nyitva tart a Cirko-Gejzír

December 24-én és 31-én is nyitva tart, és borral és pezsgővel várja a nézőket a Cirko-Gejzír mozi.

A Cirko-Gejzír mozi a korábbi évek gyakorlatának megfelelően december 24-én, karácsony mindkét napján, valamint szilveszter este és újév napján is nyitva lesz, és új filmekkel várja a mozilátogatókat. Premier előtt vetítik a Rossz versek című magyar filmet (angol felirattal), illetve a cannes-i Arany Pálmával díjazott Bolti tolvajokat. Ezek mellett a közönség korábbi kedvenceit, illetve a BÚÉK c. magyar filmet is műsorra tűzik. December 24-én és 31-án este borral és pezsgővel várják a nézőket. A mozi műsora a Cirko-Gejzír weboldalán található, online jegyvásárlás itt.

Rossz versek - magyar vígjáték, 2018.
A 33 éves Merthner Tamás magánélete romokban, mert párizsi ösztöndíját töltő barátnője, Anna éppen most szakított vele. Tamás önsajnálatában a múltjában kezdi keresni a választ arra, hogy a szerelem valóban csak akkor létezik-e, amikor már gyakorlatilag nincs.
Magánéleti problémáinak feldolgozása mellett Tamás emlékeiből ébred rá a mai társadalom elveszettségére is, ezúton kapunk egy rendkívül szubjektív képet Magyarország jelenéről.

Bolti tolvajok - japán film eredeti nyelven, magyar felirattal, 2018.
Oszamu és a fia egy bolti lopás után összetalálkozik egy kislánnyal a dermesztő téli hidegben. Hazaviszik magukkal, és vacsorát adnak neki. Bár elsőre nem tűnik lelkesnek, egy idő után Oszamu felesége is beleegyezik abba, hogy befogadják a gyereket. A család pitiáner lopásokból próbál megélni, de így is a nyomor szélén tengődnek. Ennek ellenére boldognak tűnnek – mindaddig, míg egy váratlan esemény súlyos titkokat nem hoz a felszínre. Az őket összekötő szálak pattanásig feszülnek…

BÚÉK - magyar vígjáték, 2018.
Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember.