Így változtatja meg az Y generáció a turisztikai piacot

Dizájn szálloda és a fiatalabb generációknak szánt csomagok lehetnek az idei nyár új szenzációi?

Menő dizájn, street-food, koktélbárok, wifi, DJ-k, a napszaknak megfelelő zenei ütemek, amelyek egészen estig kísérnek - az Y és Z generáció tagjai ilyen, kissé formabontó nyaralásra vágynak. Ez az új, digitális szabadságra és igényes környezetre épülő életérzés hívta életre azokat a dizájn szállodákat, amelyek az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Erre az igazi modern életérzésre építő nyaraló csomagok lehetnek az idei év turisztikai újdonságai közül a leginkább keresettek a magyar fiatalok körében is a Neckermann szerint.

Cook’s Club: minden a digitális generáció igényeihez igazítva
A Thomas Cook Csoporthoz tartozó Neckermann Magyarország idén budapesti indulással elérhetővé tette kínálatában az új generációk igényeinek is megfelelő nyaralást kínáló Cook's Club dizájn szállodákat. A Cook's Club a butikhotel sikereire épít: fiatalos stílus, igényes ellátás és a digitális generációk minden igényeit kiszolgáló szolgáltatások, mindez olyan áron, amely szélesebb közönséget vonzhat majd a cég tervei szerint. A Cook’s Club szállodák a bohém életérzés kedvelői és az ínyencek igazi paradicsoma.

Modern utazók igényes party szállodája: ilyen egy igazi Y generációs tengerparti nyaralás… „A Cook's Club a modern utazók számára fontos dolgokra fókuszál: egyszerű tervezés, gasztro élmény, élénk légkör éjjel-nappal. Azt reméljük, hogy a magyar fiatalok számára is vonzó alternatívát nyújt majd igényes és izgalmas hangulatával a Cook’s Club új, dizájn hotel. Idén hét desztinációra kínálunk utakat.” – mondta el dr. Békefi Veronika, a Neckermann ügyvezető igazgatója. A szakember hozzátette, hogy kutatások szerint, az Y generáció számára komoly motivációt jelent a mindennapi munkában, hogy az így szerzett jövedelmet utazásra, vagy még inkább élményszerzésre költse. De azt is látják, hogy a fiatalok nagyon meggondolják mire költsenek. Az egy hetes utazás reggelivel, csúcsszezonon kívül már 516,- EUR/fő ártól (kb. 165.000 Ft/fő) elérhető. Mivel a szállodában éjjel és nappal is adott a zene és a hangulat, egy jó buliért ki sem kell mozdulni a hotelből.

„A fiatalabb generációk kedvelik az otthonos, kényelmes, de mégis alkalmi és érdekes elrendezésű szobákat, belsőtereket. Kimondottan fontos számukra, hogy egy hotel számos közösségi teret kínáljon, valamint, hogy ne csak a szállodán kívül legyen lehetőség az ismerkedésre, szórakozásra, szabad együttlétre éjjel és nappal. Alapigény a korlátlan wifi elérhetőség és az igényes gasztro kínálat mind az ételek, mind az italok terén.” – tette hozzá a szakember.
A Cook's Club szállodák száma idén már hétre emelkedik a Spanyolországban, Görögországban, Törökországban, Olaszországban és Egyiptomban nyíló új hotelekkel, melyek Magyarországon kizárólagosan a Neckermann Utazási Iroda kínálatában találhatóak meg.

Y generációs hotel: szabadon, együtt, éjjel és nappal…
A Cook's Club hotelek olyan tengerparti szállodák, amelyeket az új generációs utasok számára terveztek, akik értékelik a gasztro különlegességeket, és olyan nyaralást szeretnének, ahol napjaikat és éjszakáikat hasonló gondolkodású emberekkel, tökéletes zenével kísérve tölthetik. A pároknak és baráti társaságoknak tervezett, egyszerű és elegáns szobák központi medencéhez kapcsolódnak, amely éjjel-nappal a társasági élet és a szórakozás színtere. A Cantina-ban a hagyományos helyi konyha mellett a világ legjobb street-food ételei színesítik a választékot, az egészséges vegán ételektől kezdve minden igényt kielégítenek. A Captain Cook bár koktéljai a legfrissebb hozzávalókat és a prémium szeszesitalokat ötvözik egy kitűnő berlini bartender receptjei alapján.
A hotelben a fizetés mikrochip-karkötővel vagy előre feltöltött kártyával történik, készpénzmentesen. A vendég a nyaralás elején felölti az egyenlegét és a nyaralás végén fennmaradó összeget természetesen kijelentkezéskor visszakapja. A „személyes e-pénztárca” tárol minden költést és minden fizetés után jelzi, hogy mekkora összeg áll még rendelkezésre.

Wossala Rozina is a Neckermann nagykövetek között
Béres Alexandra és D. Tóth Kriszta után Wossala Rozina is a Neckermann nagykövete lett. A népszerű sztár séf a Cook’s Club szállodák nagyköveteként ad majd bepillantást, „ízelítőt” a fiatalos dizájnhotelekben eltöltött nyaralás mindennapjaiból. A hotelek gasztro kínálatának bemutatása mellett, Rozina igyekszik majd az adott ország sajátos, speciális étel és ital különlegességeire is felhívni a figyelmet.