GreCSÓKOLlár a Zsámbéki Színházban

Zenés irodalmi est Grecsó Krisztiánnal és Kollár-Klemencz Lászlóval.

A dalszerző, frontember és az író közös estjén előkerül ihlet és barátság, szerelmek és szeretők, maradás és menekülés, remény és lemondás. Mindez közös dalokban, új novellákban. Régi történetek, fülledt esték, adomák és legendák. A zenés kalandozás különlegessége, hogy Kollár-Klemencz László prózaíróként, Grecsó Krisztián pedig dalszerzőként is bemutatkozik július 21-én este a zsámbéki Romtemplom különleges történelmi „díszletei” között.

„Ilyen az, amikor két sokoldalú, kreatív, alkotóereje teljében levő, méltán népszerű művész egymásra talál: a dalszerző, szövegíró, frontember (Kistehén) és a sokkötetes író, színpadi szerző közös estje kötelező program mindenkinek, aki meg kíván győződni arról, hogy az igényes, magas színvonalú kortárs művészet is lehet magával ragadóan élvezetes és szórakoztató.”  

Két egyéni hangú alkotó, akik kölcsönösen inspirálják egymást a színpadon. Műfaji határok elmosódnak, zene és szöveg együtt él, a két művész pedig együtt lélegzik közönségével. Kollár-Klemencz László több könyvet adott ki prózaíróként, Grecsó Krisztián is otthonosan mozog a dalszerzés és a zene világban: zenei és irodalmi megszólalás egymásban oldódik fel a két kiváló előadó produkciójában.


Jegyértékesítés és információ:
Tourinform Zsámbék | 2072 Zsámbék, Szent István tér 3.
23/342-318 | info@zsambekinfo.hu
Jegyárak: 2.500 Ft
Kombinált jegy (transzferrel): 3 000 Ft
Jegyek válthatók az előadások napján a helyszínen és a jegy.hu online felületén: https://zsambekiszinhaz.jegy.hu

Pénztárnyitás az előadás kezdete előtt egy órával. Csak készpénzes fizetési lehetőség.

Az előadás helyszíne: Romtemplom, Corvin János utca
A rendezvények előtt fél órával SZÍNHÁZI JÁRAT indul a Zsámbéki Művelődési Ház elől (Etyeki utca 2. ) az események helyszínére (Bázis, Romtemplom), majd az előadások után vissza Zsámbékra a Budapestre közlekedő helyközi járathoz.
Utolsó helyközi járat indulási időpontja Zsámbékról: 22:32

Amennyiben igénybe kívánják venni transzfer-szolgáltatásunkat, a jegyvásárlásnál kérjük válasszák a kombinált jegy-típust! A szállítás zökkenőmentes lebonyolítása érdekében, kérjük, hogy a kombinált jegyet lehetőség szerint az előadás napját megelőző napig szíveskedjenek megváltani!