Autósmozit nyit az ÁRKÁD augusztusban

A budapesti bevásárlóközpont naponta két filmmel várja majd a filmrajongókat.

A budapesti ÁRKÁD idén is gondol azokra, akik a városban töltik a nyár utolsó hónapját, és ismét autósmozival várja a látogatókat. A bevásárlóközpont tetőparkolójában augusztus 1. és szeptember 1. között minden nap két időpontban, 18:00-kor és 20:30-kor kezdődnek a vetítések.

A budapesti ÁRKÁD idén nyáron is megszervezi népszerű tetőtéri autósmoziját, ahol a belvároshoz közel, de mégis hangulatos környezetben vehetnek részt a látogatók egy egyedülálló programon. Augusztus 1-től egészen szeptember 1-ig naponta két vetítés lesz, emellett pedig a tavalyihoz képest a férőhelyek számát is megduplázták, így egyszerre akár közel száz autó is elfér egy-egy előadáson.

Az ÁRKÁD Autósmozi érdekessége, hogy minden héten más-más tematika szerint válogatták össze a filmeket. Az első héten a zenés filmek kedvelőit várják, második héten a rejtélyek és azok megfejtése kerül a középpontba, majd egy teljes hétig a nőké lesz a főszerep. Az utolsó előtti héten a legizgalmasabb filmeket gyűjtötték össze a szervezők, az utolsó napokban pedig a mostani és korábbi évek legsikeresebb filmjeit lehet megnézni. A program összeállításakor a gyerekekre is gondoltak, így szombaton és vasárnap 18:00-tól rajzfilmekkel várják őket. A részletes program és a filmek listája az ÁRKÁD Budapest weboldalán található meg

A programra a belépés előzetesen váltott karszalagokkal történik majd, amelyek az ÁRKÁD bevásárlóközpont földszintjén lévő információs pulttal szemben válthatók meg. A karszalag váltása 5.500 Ft / autó összegért lehetséges, ami tartalmaz egy páros menüt (2X1 liter popcorn és 2X0,5 l üdítő) valamint egy 5000 forintos vásárlási utalványt is, amely levásárolható a budapesti ÁRKÁD több mint 100 üzletében.