Meghosszabbítják Az Inkák Aranya kiállítást

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők 2019. október 13-ig meghosszabbítják Az Inkák Aranya kiállítás nyitva tartását.

A letűnt, titokzatos birodalom kincseit bemutató tárlat márciusban nyitotta meg kapuit és eredetileg nyár végéig várta volna a látogatókat a belvárosi Komplexben.

Az Inkák Aranya kiállítás hatalmas sikert hozott, folyamatos iránta az érdeklődés. A közönség visszajelzéseit meghallgatva döntöttünk úgy, hogy ősz közepéig nyitva maradunk, így biztosítva lehetőséget mindazoknak, akik még szeretnék megtekinteni a tárlatot. Számos iskolából érkezett például megkeresés, hogy a tanév elején látogatnának el a kiállításra.  Illetve a nyár folyamán rengeteg színes programmal készülünk - mondta Bátyi Dániel, a kiállítást szervező JVS Group Hungary ügyvezető igazgatója.

A JVS Group hozta el Budapestre a Titanic, majd a BODY kiállítást, a világpremiernek számító A világ múmiái kiállítást, valamint a dél-amerikai nép különleges, rejtélyes kultúráját bemutató Az Inkák Aranya című tárlatot. A JVS Group Magyarország hamarosan bejelenti, hogy milyen világszenzációt hoz el az év végére.

Az Inkák Aranya kiállítás 2019. október 13-ig megtekinthető a Komplexben (Király utca 26.)