Elstartolt Budapesten a World Urban Games a világ legjobb utcai sportolóival

Már dübörög a World Urban Games, vagyis az utcai sportok világjátéka.

Szeptember 13-15. között az urbánus sportok szerelmeseit várják az ősz legpezsgőbb sport- és zenei fesztiválján. A budapesti Régi Nagyvásártelepen debütáló multisport esemény garantáltan gondoskodik az adrenalinról egész hétvégén.

A WUG közönsége testközelből szurkolhat hat utcai versenysport – BMX freestyle, inline, parkour, breaktánc, 3x3-as korsárlabda és repülő korong freestyle – világklasszis sportolóinak, akik közül sokan akár a tokiói olimpián is indulhatnak majd. Emellett két bemutatósport, laser run és evezős ergométer is várja az eseményre látogatókat. Esténként lazításképp olyan együttesek koncertjeire bulizhatnak a látogatók, mint a Follow The Flow, a USNK, a Hősök vagy a Cloud9+, szombaton jön a Chase&Status, vasárnap pedig a világsztár rapper, Talib Kweli is fellép a zenei színpadon.

Ne maradj le az év legmenőbb sporteseményéről, látogass el a Budapest Parkkal szemben található Régi Nagyvásártelepre, hogy több száz nemzetközi utcai sportolóval találkozhass! Ha úgy érzed, hogy szívesen kipróbálnád magad, ne hagyd otthon a BMX-ed, görkorid vagy gördeszkád, tedd próbára magad a helyszínen!