ionnalee (iamamiwhoami) Budapestre is elhozza új dalait

A Remember The Future turnéja során a páratlan vizuális show-val fellépő ionnalee október 25-én a Dürer Kertben is fellép.

A rejtélyes iamamiwhoami multimédia projekt agya, Jonna Lee ionnalee névre váltva tavaly jelentette meg szólólemezét, melyet egy saját rendezésű film is kísért. Most, alig egy évvel az Everyone Afraid To Be Forgotten lemez után máris itt a hír a májusban érkező friss anyagról. Jonna Lee svéd vizuálművész-producer-énekesnő kezdetben egy indie zenekarban játszott, majd a titkok övezte iamamiwhoami multimédia projekt frontembereként tűnt fel, tavaly pedig ionalee néven „újjászületve” megjelentette Everyone Afraid To Be Forotten című szólólemezét és saját rendezésű, 50 perces filmét To whom it may concern nevű saját kiadója szárnyai alatt.

Jonna Lee mindemellett a Röyksopp turnéénekesnőjeként tűnt fel az elmúlt években, azonban önálló projektjét a közönség az iamamiwhoami 2013-as utolsó turnéja óta nem láthatta élőben. Rajongói ennek ellenére élénken figyelték az énekesnő ébredező, friss projektjét: az online megjelent dalokra 44 millióan voltak kíváncsiak. A népszerűségét egy Kickstarter kampánnyal kamatoztatta, melynek célja az volt, hogy a világkörüli turnéjához és a szóló lemeze megjelenéséhez gyűjtsön támogatókat. A kitűzött célt hűséges rajongóinak köszönhetően néhány napon belül elérte és szárnyra kelhetett élőben is az ionnalee projekt, teltházas koncertekkel a világ körül. S míg a különleges látvánnyal megspékelt koncerteken a közönség elé tárja új dalait, addig nem feledkezik meg az iamamiwhoami munkásságáról sem, így a turné során ezekből sem lesz hiány.

A New Beat és a Dürer Kert bemutatja: ionnalee - iamamiwhoami (SE)

2019. október 25. 19:00 - Dürer Kert

Jegyárak: 4.900 / 5.500 Ft

Elővétel itt.