Az új pápa - Január 10-én érkezik Judd Law sorozatának új évada

Az Úr 2020. évében, január hónap 10. napján új pápát köszönthetünk a házi mozgóképszínházban.

Ismét eljön közénk az isten adta tehetségű Jude Law és John Malkovich, hogy az fénylő szobrocskával díjazott rendező folytatásos mozgóképében elhozza az örömkönnyeket az áhítatos nézőknek…

A mozgókép ajánlóját itt tekintheti meg szemetek.

Az új pápa - Paolo Sorrentino sorozatának új évada. Jude Law és John Malkovich főzereplésével érkezik az HBO GO-ra január 10-én.

Az Oscar-díjas Paolo Sorrentino 2017-es Az ifjú pápa című sorozatának folytatása, Az új pápa január 10-én, pénteken indul az HBO GO-n. A sorozat bepillantást nyújt a Vatikán belső működésébe, miközben megvizsgálja a hatalmon levők nagyon is emberi vágyait, vétkeit és gyengeségeit, és a hit által manapság felvetett összetett kérdéseket. Az új pápa mind a kilenc részét az Oscar-díjas Paolo Sorrentino rendezte. A sorozatot Sorrentino írta Umberto Contarellóval és Stefano Bisesszel, és ez Sorrentino második tévés munkája, amely a modern pápaság színfalai közt játszódik.

Feliratos előzetes itt.

Az új pápa ott folytatódik, ahol Az ifjú pápa véget ért: a Jude Law által megformált Lenny Belardo, azaz XIII. Piusz pápa kómában fekszik. Váratlan és titokzatos események következtében Voiello külügyminiszter (Silvio Orlando) eléri, hogy egy lefegyverző és kifinomultan visszafogott angol arisztokrata, Sir John Brannox (John Malkovich) kerüljön a pápai székbe III. János Pál néven. Az új pápa ideális választásnak tűnik, azonban titkokat rejteget és megvannak a maga gyengeségei, így Voiello hamar felismeri, hogy nem lesz könnyű betöltenie a karizmatikus XIII. Piusz helyét. Az élet és halál közt lebegő Lenny Belardót mostanra szentté avatták, és tömegek imádják, ami éket ver a megrögzött hívők közé. Eközben az egyházat külső veszélyek és botrányok fenyegetik, amelyek a kereszténység szimbólumait támadják és a hierarchia visszafordíthatatlan összeomlásához vezethetnek. Persze a Vatikánban, szokás szerint, semmi sem az, aminek látszik.

A szereplőgárda élén a kétszeres Oscar-jelölt Jude Law és John Malkovich látható. Az ifjú pápából visszatér többek közt Silvio Orlando, Javier Cámara, Cécile de France, Ludivine Sagnier és Maurizio Lombardi. Az új szereplők közt található Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir, Yuliya Snigir és Massimo Ghini. Vendégszereplőként felbukkan Sharon Stone és Marilyn Manson is.

Az új pápa világforgalmazója a Fremantle. Az új pápa a Sky, az HBO és a CANAL+ együttműködésében készült. Alkotója és rendezője Paolo Sorrentino, executive producere Lorenzo Mieli, Mario Gianani, Riccardo Neri, Elena Recchia, Paolo Sorrentino, Jude Law, Caroline Benjo, Carole Scotta, Simon Arnal, Jaume Roures, Javier Méndez, Nils Hartmann és Sonia Rovai, producere Lorenzo Mieli és Mario Gianani a Fremantle tulajdonában álló Wildside részéről, koproducere a Haut et Court TV és a Mediapro Studio.

Béke legyen veletek! Amen