Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards - Idén hazai jelöltekre is szavazhatunk

Puskás Peti és Weisz Fanni is megfürödhet a Nickelodeon zöld trutyitengerében.

A Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards-on idén is a gyerekek által kiosztható legnagyobb és „legtrutyisabb” elismeréseket adják át, megfürdetve a legnagyobb sztárokat az ikonikus slime-zuhatagban. A nemzetközi jelölteket a Nickelodeon internetes vetélkedője, az Annie vs. Hayley című műsor sztárjai, Annie LeBlanc és húga, Hayley LeBlanc jelentette be a Nickelodeon YouTube-, Instagram-, Facebook- és Twitter-csatornáján. Online már a magyar jelöltekre is lehet szavazni, Kulcsár Edina, Weisz Fanni, a Liu-testvérek és Puskás Peti közül derül ki, ki lesz a gyerekek hazai kedvence 2020-ban.

A Grammy®-díjas szupersztár, Chance the Rapper feladata műsorvezetőként, hogy karizmájával és pozitív energiájával összetartsa a meglepetéseiről híres, szeleburdi eseményt, mely a gyerekek kedvenceit ünnepli filmes, tévés, zenei és sport fronton egyaránt. A Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 gálát a Nickelodeon, a Nicktoons és a Nick Jr. csatornákon egyaránt végigizgulhatjuk.

Az idei Kids’ Choice Awards esélyeseinél a Bosszúállók: Végjáték vezet 11 jelöléssel. Mögötte Taylor Swift 5 jelölést kapott; a Jégvarázs 2., a Veszélyes Henry és Lil Nas X pedig négyet válthat díjra. Először jelölt idén: John Cena, DaBaby, Tiffany Haddish, Tom Holland, Brie Larson, Lizzo és Megan Thee Stallion. Will Smith a legtöbbször jelölt híresség a Kids’ Choice Awards történetében, aki az ideivel együtt már 29 alkalommal került az esélyesek közé.

Természetesen a magyar gyerekek hazai kedvenceikre is voksolhatnak, és ki tudja, talán a hazai nyertesnek is lehetősége nyílik arra, hogy megmártózzon egy nagy adag, nyúlós-nyálkás slime-fürdőben. A loccsantásra és az elismerésre itthon Kulcsár Edina, Weisz Fanni, Liu Shaolin Sándor és Shaoang, valamint Puskás Peti esélyes.

 A hazai jelöltekre itt lehet szavazni.

További részletek a Nickelodeon honlapján és a Facebook-oldalán.

A Kids’ Choice Awards gála március 25-én 18:00 órakor, majd 26-án 15:00-kor, 27-én 19:50-kor és 28-én 11:45-kor lesz látható a Nickelodeonon magyar felirattal.