Április 15-től elérhetőek lesznek az Újszínház korábbi előadásai

„Ha a közönség nem jöhet hozzánk, mi megyünk a közönséghez!”

Örömmel tájékoztatjuk a nagyérdeműt, hogy április 15-től május 27-ig minden szerdán este 19:00 órától elérhető lesz az Újszínház egy korábbi előadása a Facebookon. A produkció 48 órán keresztül bármikor látható lesz. Így a tisztelt nézőnek nincs más dolga, mint kiválasztani szerda és péntek között hetente az arra alkalmas időpontot, keresni egy kényelmes fotelt és már indulhat is a színház az otthonában!

A repertoáron számos darab lesz majd nézhető, amelyet az Újszínházban 2013 és 2017 között mutatott be a teátrum. A nagyszerű produkciók előzetese már látható a színház közösségi oldalán, így sokan már most is sejthetik, milyen művek lesznek terítéken! Az előadásokhoz jó szórakozást, a mindennapokhoz jó egészséget, békét, kitartást kíván Dörner György és az Újszínház teljes társulata!

Íme, az első előadás, amit április 15-én 19:00 órától láthat a közönség 48 órán át:

Giorgio Pianosa: Mert a mamának így jó!

Szereplők:

Maria - Bánsági Ildikó

Monte Cristo - Dörner György

Giacomo Giannutri - Lux Ádám

Beatrice - Tóth Auguszta

Luigi - Vass György

Livia - Gregor Bernadett

Iren - Georgina Hermina Kleopátra

Salvatore - Varga Ádám

Fabrizio - Nagy Zoltán

Az előadás felvételről megy, élő közvetítés formájában. A darabot a vetítés után még két napig lehet visszanézni.

Az alábbi linken lehet nézni majd az előadást:

Az elegáns Giannutri család bergamói villájában minden vasárnap összegyűlnek a Mama körül a rokonok. Az egyik idillikusnak induló ebédet azonban egy váratlan idegen megjelenése zavarja meg, akinek színre lépésével fenekestül fordul fel a család élete, s kiderül senki és semmi nem az, aminek látszik… Fordulatok, helyzetkomikumok, hamisítatlan, harsány olasz karakterek, temperamentum, remek alakítások egyaránt velejárói ennek a komédiának, amely parádés szereposztásban került a nagyérdemű elé!