Jelzőfénnyel nyit a Westend Drive-In Cinema autósmozi, elsőként Budapesten

Már csak egyetlen nap.

Kedden végre megint együtt mozizhat a budapesti filmrajongó közösség a Budapest Rooftop Cinema, a MOL Limo és a Westend bevásárlóközpont közös autósmozijában: június 3-án, szerdán 21 órakor nyitja meg kapuit a Westend Drive-In Cinema a Coen testvérek kultikus A nagy Lebowski című filmjével.

Budapesten június 3-án a Westend Drive-In Cinemával indul ismét a mozis szezon – a még mindig fennálló járványveszély miatt mindenki egy autó biztonságából nézheti a kultklasszikusokat. A nyitóelőadáson A nagy Lebowski című megunhatatlan kedvencet nézhetik meg a mozgókép szerelmesei, majd a következő napokon olyan mesterművek érkeznek, mint az Amerikai szépség, a Joker, Grease és a Vissza a jövőbe. Az éppen aktuális műsort az érdeklődők mindig megtalálják a Budapest Rooftop Cinema honlapján és Facebook-oldalán. A szervezők a várakozást egy kis kedvcsináló teaserrel enyhítik, mely az alábbi linkre kattinva nézhető meg.

Az elmúlt hetekben az egészségügyi dolgozók, rendőrök, mentősök, tűzoltók még az átlagosnál is többet tettek az emberekért, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy vetítésenként 5 autós helyet ingyen biztosítanak a számukra. A nyitóhéten kedvezmény jár a taxisoknak is: ők 50%-os jegyáron jöhetnek mozizni. Valamennyi ingyenes és kedvezményes helyre a vetítés előtti napon 18 óráig emailben lehet regisztrálni.

A moziban a 19:30-as kapunyitást követően minden este 21 órakor indul a vetítés, jegyeket autónként egységesen 3887 forintos áron lehet kizárólag elővételesen online vásárolni – függetlenül attól, hányan ülnek a kocsiban. (Az ajánlott létszám az optimális kilátás végett 2 fő az első üléseken.) A MOL Limo felhasználóinak a közösségi autómegosztó fix összeggel ellentételezi a várakoztatás díját, és dedikált parkolóhelyeket vehetnek igénybe. A szervezők azokra is gondoltak, akik nem vezetnek: ők ugyanezért az árért a helyszínen parkoló MOL Limókba válthatnak helyet. Szintén előre megrendelhetők online, a Cooltix rendszerén keresztül a mozikban megszokott üdítők és ropogtatnivalók is – a járványveszély miatt a helyszínen nem lesz lehetőség sem jegyet, sem büfétermékeket vásárolni.

További információk megtalálhatók a Budapest Rooftop Cinema web- és Facebook-oldalán.

Az esemény logisztikai támogatója a WSZL (Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft.).