Megérkezett a HAB előzetese, ami az év legédesebb filmjét ígéri

Szeptember 10-től látható a mozikban Lakos Nóra romantikus vígjátéka.

Megérkezett a Kerekes Vica és Mátray László főszereplésével készült romantikus vígjáték, a HAB előzetese, ami kifinomult humorával, különleges látványvilágával és játékos hangulatával garantáltan leveszi a nézőket a lábáról. De mit keres egy magyar filmben Robert Redford és Barbra Streisand? A trailerből ez is kiderül!

Dóra (Kerekes Vica) cukrász, aki különféle sütemények, torták, csokoládék között tölti a mindennapjait, és imádja, hogy munkájával megédesítheti mások szürke hétköznapjait. Az élet azonban nem fenékig hab ebben a történetben, a fiatal lánynak sürgősen pénzre van szüksége, hogy a csőd széléről visszarántsa szeretett cukrászdáját, azonban a hitelt csak családosok vehetik igénybe. Dóra kisüt egy ravasz tervet, és pont ekkor bukkan fel egy vállalkozó kedvű agglegény (Mátray László), aki a hitelért Dóra vőlegényének hazudja magát, ráadásul észvesztően jóképű. De mi történik ezután? Szeptember 10-től kiderül a mozikban!

„A HAB egy klasszikus vígjátéki alapokra helyezett romantikus komédia, sok zenével, humorral és francia eleganciával. Olyan különleges, meseszerű látványvilágot terveztünk, ami miatt érdemes moziban, nagyvásznon megnézni. A filmben valós párkapcsolati helyzetek és archetipikus karakterek jelennek meg, így magukra ismerhetnek azok, akik nem mernek elköteleződni, vagy épp képtelenek elszakadni egy szerelemtől, de tükröt kapnak a már évek óta házasságban élők is. A HAB egyszerre humorosan szórakoztató, megható és elgondolkodtató élményt nyújt majd a nézők számára” – mondta Lakos Nóra, a film rendezője.

A filmben olyan színészek tűnnek fel még a mellékszerepekben, mint Kovács Lehel, Zsigmond Emőke, Elek Ferenc, Bányai Miklós, Láng Annamária, Pálfi Kata, Gyarmati Erik és Szikszai Rémusz.

A HAB előzetesével mától találkozhatnak az érdeklődök az online felületeken, a vígjátékot pedig szeptember 10-től vetítik a mozik az InterCom forgalmazásában. Fb, - Insta.