Dokucsatornákat ajándékoz nyár végére a UPC Direct

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is dekódolja 2020. augusztus 14-31. között.

Az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. Augusztus utolsó két hetében három dokumentumcsatorna dekódolásával is kedvez nézőinek a UPC Direct. A Viasat World médiavállalathoz tartozó kalandorientált Viasat Explore, a történelmet 360 fokban bemutató Viasat History és a természeti világgal foglalkozó Viasat Nature ebben a hónapban 14. és 31. között minden előfizető számára korlátlanul áll rendelkezésre.

A szórakoztató informálást előtérbe helyezve, ez alkalomból is több újdonsággal készülünk. A Viasat Explore-on például augusztus 15-én rajtolt a világhírű sztárhorgász, Jeremy Wade új műsora, a Hatalmas folyók. (lásd fotón) Ennek egyik epizódjában a kalandor műsorvezető Magyarországra, a Dunához látogatott egy eltűnt hal után kutatva. Augusztus 20-án pedig 21:45-től indítjuk az Ausztrál aranyásók dokurealty 5. évadát, amelyet nagyon szeret a közönségünk – árulta el Horváth Tamás, a vállalat magyarországi vezetője.

A nyitott időszakban nem csak az adrenalinfüggők elégíthetik ki vágyaikat: a cukiságfaktor is beköltözik több mint 200.000 háztartásba a Viasat Nature A Yorkshire-i állatorvos című műsorának köszönhetően minden hétköznap 16:25-től. Vasárnaponként 14 órától pedig a Vad Kanada II. repíti el nézőit egy másik kontinensre, szebbnél szebb helyekre, különböző állatfajokat bemutatva.

A történelem kedvelőinek újdonság lehet a Viasat History augusztusi tematikája, amely minden egyes nap 18 órától felfedi, hogy mi történt aznap a múltban – többek között érdekességek derülnek ki Churchillről, Rooseveltről, Anna Frankról, Kolombusz Kristófról, de mélyebb ismeretek szerezhetők a rózsák háborújáról, a Hirosimát ért atombomba-támadásról, Párizs felszabadításáról, illetve a harmadik keresztes hadjáratról is.

A Viasat Explore a 72-es, a Viasat History a 73-as, a Viasat Nature pedig a 75-ös programhelyen lesz elérhető a kódolatlan időszak alatt.

Hirdetés