A társadalmi szerepvállalás mellett új munkahelyeket is teremtett a palacsinták Disneyland-je

Ez az év rendkívüli kihívásokat állított minden vendéglátóipari egység elé.

Nehéz volt azok számára is, akik az élménydús vendéglátás szerelmesei. Eddig nem tapasztalt fenyegetés terhe alatt kellett alkalmazkodniuk a kulináris különlegességek kedvelőinek, és a palacsinta rajongóknak egyaránt, mivel az idei pandémiás helyzet nem tette lehetővé kedvenc éttermeik látogatását. A koronavírus miatt a vendéglátás vált az egyik legveszélyeztetettebb területté gazdasági és munkaügyi szempontból is, hiszen csak a hiteles és valódi különlegességeket kínáló éttermek tudtak talpon maradni.

Palacsintás CSR

A Creppy ezekben a rendkívüli időkben is jól alkalmazkodott, remekül helytállt. Egyediségének és erejének köszönhetően sikerült legyőznie a nehézségeket. A legfontosabb szempont a fenntarthatóság megőrzése volt, amit a palacsinta mestere sikeresen véghezvitt. Megtartotta minden palacsintás csapattag kiemelt munkahelyét, sőt a nyár folyamán további, új egységekkel bővült a Creppy. Júliusban Miskolc belvárosában megnyílt a sokoldalú élményközpont, a Creppy Center, majd ezt követően augusztusban a márka második franchise étterme is, a Creppy PalacsintaBistro Gyula. A sikeres terjeszkedésnek köszönhetően - a Creppy - további munkahelyeket teremtett tehetséges szakemberek számára.

"2020-ban a Covid-19 soha nem tapasztalt kihívás elé állított mindenkit. Rendkívül hátrányosan hatott ez a gazdaságra, kiemelten a vendéglátásra. Célunk a termelés folyamatosságának a szituációhoz mért megőrzése, és a Creppy Család minden tagjának megtartása volt, ami sikerült is. A vírus ideje alatt elindult a házhozszállításunk, amely ősztől újra elérhetővé válik Miskolcon”- mondta Oszlánczi Réka, a Creppy megálmodója és tulajdonosa. A munkahelyteremtés és munkaerőmegtartás mellett, a Creppy nagy hangsúlyt fektetett az egészségügyi létesítmények segítésére is. A debreceni Creppy PalacsintaBistro különleges palacsintás adományaival rendszeresen támogatta többek között a Debreceni Gyermekklinikát, valamint a Kenézy Gyula Kórház dolgozóit és betegszállítóit.

Az egészségügyi dolgozóknak járó 30%-os kedvezményen kívül, a debreceni Creppy PalacsintaBistro jótékonysági koncertet szervezett Szirota Jennifer közreműködésével. Az esemény teljes bevételéből a beteg gyerekeket támogató Gyermekremény Alapítványt segítették. A súlyos betegséggel küzdő kis hősöket nemcsak a debreceni egység támogatta, hanem Miskolcon Palacsinta Patrik is. A Creppy ikonikus utazó séfje, gyermeknap alkalmából kedveskedett finom falatokkal, és közös mókával a legkisebb korosztálynak. „A Creppy miskolci és debreceni étterme is túlélte, sőt permanensen termelve átvészelte a legnehezebb időszakot. Amire talán a legbüszkébb vagyok, hogy folyamatosan támogatni tudtuk a legnagyobb terhelésnek kitett egészségügyi dolgozókat, és a veszélyeztetett beteg kisgyerekeket Debrecenben és Miskolcon egyaránt.”- nyilatkozta Oszlánczi Réka.

A Creppy mindenre felkészült

A Creppy továbbra is a legmagasabb higiéniai szabályok szem előtt tartásával készíti el, szolgálja fel, illetve csomagolja be ínycsiklandozó különlegességeit a palacsinta rajongói számára. Kiemelten fontos a munkaterületek és munkaeszközök rendszeres, alapos fertőtlenítése és tisztítása. A Creppy minden vendége a legnagyobb biztonsággal fogyaszthatja el kedvenc palacsintás fogásait, legyen az akár Miskolcon, Debrecenben, vagy a nemrég megnyílt gyulai étteremben. Minden egység felkészült a vírus lehetséges második hullámára, és az esetleges szigorításokra is.

„Közel nincs vége a vírus tombolásának, de a fentiek tekintetében bátran jelentem ki, hogy a Creppy minden tekintetben felkészült. Ismét sikerült bebizonyítanunk, hogy egy konkrét vízióval, tervezéssel és következetes munkával bármilyen kihívás legyőzhető.  Ha citromlevet facsar az élet, tegyél hozzá cukrot és szódát, hogy a legjobb limonádét élvezhesd belőle. Ez a klasszikus talán most a legaktuálisabb. Bátran haladjunk ebben a nehéz időszakban is, merjünk lépni, vállalkozni, fejlődni." – tette hozzá Oszlánczi Réka, a Creppy alapító tulajdonosa. A Creppy éttermek célja továbbra is a zavartalan, folyamatos működés, a palacsinta kedvelőinek biztonságos kiszolgálása, és a Creppy egységeiben dolgozó munkaerő megtartása.

Név a brand mögött: Oszlánczi Réka

A magyar franchise márka és az étterem alapító tulajdonosa, Oszlánczi Réka, aki 2014-ben munkásságával kiérdemelte az Év Fiatal Vállalkozója kategóriában a Jövő Reménysége különdíjat. Ezt követően az Amerikai Egyesült Államokban képviselte hazánkat 2016-ban, mint Magyarország sikeres fiatal vállalkozója, 2019 februárban pedig a Nemzetközi Franchise Szövetség éves kongresszusán is részt vett. Jelenleg a FIVOSZ Észak-Magyarországi regionális elnöke.

Creppy egységek:

Creppy PalacsintaHáz Miskolc, Creppy Center Miskolc, Creppy PalacsintaBistro Debrecen, Creppy PalacsintaBistro Gyula