Helló Szeged! Helló Szolnok!

Itt a Rómeó Vérzik!

Úgy tűnik az év elején még 70 állomásosra tervezett jubileumi turné pár koncetrjét még meg lehet tartani. Október 15-én jelenik meg a Rómeó Vérzik friss korongja Szűk a tér címmel, lemez előzetesként ráadásul már az első klipes dal, a No Future is napvilágot látott. Egy klip korlátok nélkül - „Ilyen tiszta fejjel még sosem forgattunk”.

Az október közepén érkező, kilencedik nagylemez előfutáraként jelent meg az album slágergyanús, NO FUTURE című nótájának zenés videója. „Ez egy ízig-vérig Rómeó Vérzik klip lett, nagyon fontos üzenettel: hiszen az embereknek szükségük van a szabadságra, a korlátok nélküli életre. Ez a dal pedig pont erről szól.” – nyilatkozta a frontember, Kovács Koppány. De nem csak a nagyonis aktuális téma miatt érdekes a kisfilm: a videóban látható színpad ugyanis egy hatalmas hangár tetejére épült, nem kevesebb, mint 8 méter magasba. Az extrém helyszín okán, munkabiztonsági megfontolásból a forgatás alatti bulizásnak lőttek, a sztoriban látható iszogatás csupán színjáték a kamera kedvéért, amivel a felvidéki rock kvartett azóta is előszeretettel poénkodik, mondván: „ilyen józanul még nem forgattunk videót..” Persze viccelni manapság ritkán van kedve a zenekarnak, hiszen a március óta tartó vírushelyzet miatt veszélybe került a negyedszázados jubileumi turnéjuk, így az október 15-én megjelenő lemez az, ami egyelőre tartja a lelket a brigádban.

Most pedig – amennyire a még mindig tartó vírushelyzet engedi – a zenekar pótolja a koncertlemaradást, és a vírus által meglékelt 25 éves jubileumi turné legalább utolsó pár állomásán, hosszú pihenő után ismét a húrok közé csap. Húzós riffek, odamondós, pörgős szövegek, fülbemászó dallamok egyszóval igazi keleti rock'n roll várja a közönséget október 9-én, Szegeden, a Jate Klubban, október 10-én, Szolnokon, a Bowling Centerben. Jöhet a rock?

Helló Szeged! - 2020. október 9. Jate Klub

Kapunyitás: 20:00 - Kezdés: 21:00

Belépő: 3000 Ft

További információ és jegyek itt.

Helló Szolnok! - 2020. október 10. Bowling Center

Kapunyitás: 20:00 - Kezdés: 21:00

Belépő: 3000 Ft

További információ és jegyek itt.