Újabb nemzetközi elismerést kapott a Sziget

A Sziget booking menedzsere az IQ magazin legjobbjai közt.

A nemzetközi IQ magazin legújabb, októberi számában összeállítást jelentetett meg arról a tizenkét, harminc év alatti szakemberről, akik várhatóan meghatározó szerepet töltenek majd be a nemzetközi koncert és zeneipar jövőjének alakításában. Az illusztris névsorban szerepel Csiszár Virág, a Sziget booking menedzsere is.

Csiszár Virág nyolc éve tagja a Sziget csapatának, az elmúlt időszakban olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint a Foo Fighters, a Depeche Mode, a Linkin Park, Lana Del Rey vagy Ed Sheeran.

„Nemcsak azért fontos ez az elismerés számomra, mert a világ minden tájáról érkező szakemberekkel voltam versenyben, hanem azért is, mert több száz szakmabeli szavazata alapján állították össze a listát és olyanok szerepeltek rajta, akik aktív részesei a szakma megújításának”- mondta Virág.

Az IQ magazin a globális koncert- és fesztiválszakma alapvető magazinja, több mint hetven országban van jelen, a világ vezető promótereinek, booking menedzsereinek, fesztiválszervezőknek és a zeneipar meghatározó résztvevőinek szakmai fóruma.

A Sziget az elmúlt időszakban számos rangos nemzetközi díjat nyert el, így például a UK Festival Awards-on a Legjobb Külföldi fesztivál díját hozta el, míg a European Festival Awards megmérettetésén kétszer is a kontinens Legjobb Nagyfesztiválja lett, de a Legjobb Zenei Felhozatal és a Fellépők Kedvenc Európai Fesztiválja díját is magáénak tudhatja.

(a fotón Csiszár Virág az alsó sorban jobbról a második)