Ünnepelj Frank Drebinnel és a hazai standup krémjével

Íme a Comedy Central és a Nickelodeon karácsonyi- és újévi műsora!

A karácsonyi és újévi önfeledt szórakozás mindenkinek jár! Ezért a ViacomCBS magyar nyelvű csatornái gondoskodnak arról, hogy kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a kedvükre való humoros műsorokat és filmcsemegéket. A Comedy Central és a Nickelodeon évzáró kínálatában agyalágyult rendőrök, kalandvágyó ifjoncok, valamint a hazai standup szcéna kiválóságai is képernyőre kerülnek, a humorcsatorna pedig egy vadonatúj sorozattal köszönti 2021-et.

Kalandok a legkisebbeknek

A Nickelodeon december 21-től minden hétköznap 14:55-ös kezdéssel remek karácsonyi hangulatú műsorokkal várja a nézőket. A Kicsiny karácsonyi kaland című nagysikerű kanadai családi filmben a két főhőssel, Emmával és Berkley-vel üldözhetjük a bajkeverő manót, a Vad kaland a vadnyugaton című minisorozatban pedig Chip és barátai vesznek részt egy igazi időutazáson.

December 23-án a rajzfilmek rajongóinak is kedveskedik a csatorna: Albert, a bohókás fa történetét láthatjuk, december 21-én Rufusz, a különleges kutyaember sztorija is megelevenedik a képernyőn, sőt másnap, azaz december 22-én a film folytatása is látható lesz. Szenteste pedig A titkos templom legendái című amerikai kalandfilm kalauzolja el a nézőket a rejtélyek és a misztikumok világába.

Egy utolsó rendőrvicc az évre

A Comedy Central az ünnepi szezonban sem hagyja pihenni a rekeszizmainkat. December 24-től három estén át élvezhetjük a klasszikusan abszurd Csupasz pisztoly trilógiát. A főszerepben Leslie Nielsen, aki megingathatatlan fapofával alakítja a meglehetősen esetlen Frank Drebin hadnagyot olyan színészek mellett, mint Priscilla Presley vagy George Kennedy.

Január elsején, reggel 6-tól standupos válogatással indíthatjuk 2021-et a Comedy-n. A válogatás-csokorba belekerült a hazai „állj ki és mondd!” műfaj krémje, így megnevettet majd minket Litkai Gergely, valamint hallgatjuk Kormos Anett csípős poénjait is, de Dombóvári István és Hadházi László önálló estje is igazi kikapcsolódást nyújthat.

Új év, új szerelem, új zokni

A Comedy Central egy vadonatúj vígjátéksorozattal köszönti az új évet. Az Agymenők készítőinek új produkciója, a Bob szereti Abisholát egy sajátos szerelem története. A zokniforgalomból élő agglegény, Bob egy nap kórházba kerül, ahol végérvényesen belezúg az őt ápoló nigériai nővérbe. Hogy Abisholával egy pár legyenek, odáig rögös út vezet, mely rengeteg mókás udvarlással és kulturális különbséggel jár. A szívmelengető vígjáték január 4-től látható a Comedy Central műsorán.

December 21-től hétköznaponként 14:55-től karácsonyi filmek a Nickelodeonon.

December 24-25-26-án 22:00-tól Csupasz pisztoly filmek, január 1-jén 06:00-tól standupos válogatás, majd január 4-én 19:25-től Bob szereti Abisholát országos premier a Comedy Cental műsorán!