Távoli világokba indulnak a Kalandra fel! visszatérő szereplői

Az Emmy és Peabody-díjas Kalandra fel! visszatér a Cartoon Networkre négy új különkiadás erejéig. A Kalandra fel! Távoli világok című minisorozat négy 45 perces epizódból áll, amelyből a következő, az Obsidian április 24-én 14:55-kor debütál magyar szinkronnal.

Az új rész mellett az első, a BMO ismétlése is látható lesz, ezeket pedig a csatorna közönségkedvenc maratonja, a Finn és Jake csodálatos utazása vezeti fel, amely április 19-étől egészen májusig mindennap 14:55-től látható. A maraton során a gyerekek újra átélhetik a Cartoon Network leghosszabb saját gyártású rajzfilmsorozatának emlékezetes részeit.

A Távoli világok a Kalandra fel! ikonikus szereplőinek szentel egy-egy izgalmas új történetet, akik lakóhelyüktől, Ooo földjétől távoli helyeken élnek át új kalandokat.

  • BMO – Finn és Jake önálló életet élő konzolját, egyben lakótársukat és jó barátjukat, Zizgőt a galaxis távoli zugába riasztják, ahol hatalmas vészhelyzetet kell megoldania.
    április 25-én 14:55-kor, május 1-jén 14:55-kor, május 9-én 14:55-kor
  • Obsidian – Marceline és Buborék hercegnő a káprázatos Üvegkirályság segítségére sietnek, ahol a vámpírlány elmereng zűrzavaros múltján, hogy legyőzze a királyságot fenyegető sárkányt.
    április 24-én 14:55-kor, május 2-án 14:55-kor, május 9-én 15:45-kor
  • Wizard City – Borsmenta első napjait láthatjuk a Varázslóiskolában. Vajon képes lesz bebizonyítani az ártatlanságát, amikor a kampuszon történő rejtélyes események kapcsán őt gyanúsítják?
    bemutató 2021-ben
  • Together Again – Finn és Jake visszatér, hogy újra felfedezzék az őket összekötő testvéri köteléket és visszaemlékezzenek a legnagyobb kalandjaikra.
    bemutató 2021-ben

A Kalandra fel! Távoli világok április 24-étől hétvégén 14:55-kor a Cartoon Networön.