Mozis sztárpletykák: DiCaprio, Worthington, Crowe

A mostani mozi sztárhírekből kiderül, hogy Refaeli és DiCaprio megint egy pár, Meg Ryan tette-e tönkre Sarandon kapcsolatát és Nottinghami tájszólásban beszél Russell Crowe legújabb filmjében.

Megvan a bizonyíték: Refaeli és DiCaprio megint egy pár!
Megint együtt van Bar Refaeli és Leonardo DiCaprio. Korábban még csak suttogták, hogy egymás társaságában töltötték a karácsonyt, most azonban már nyilvánosan is megjelentek. DiCaprio Rómában népszerűsíti Viharsziget című új filmjét, és a kiruccanásra magával vitte édesanyját és az izraeli modellt is. A protokollesemények közepette arra is volt idejük, hogy bérelt gépen Pompeiibe repüljenek, és jól szétnézzenek a romok között.
Az igazi meglepetés az lenne, ha Leo a vörös szőnyegen is Barral tűnne fel, mert ez azt jelentené, hogy valami készül a házuk táján.
Leonardo DiCaprio a Martin Scorsese által rendezett Viharszigetben rendőrbírót alakít, akinek egy ijesztő elmegyógyintézet sötét titkait kell kiderítenie.

Batman, Superman, Pókember
Úgy tűnik, amihez a Chris Nolan nyúl, az teljesen újjászületik. A sötét lovag elképesztő sikert aratott, és a tesztvetítéseken látott reakciók alapján a producerek az új Nolan-film-től, az Eredet-től (Inception, hazai bemutató: július) is ezt várják. Leonardo DiCaprio ebben különös bűnözőt alakít, aki álmokat rabol, mert képes őket valósággá változtatatni. A meghökkentő látványvilágú, extravagáns thriller készítése közben a Nolan elkészítette a Batman-sorozat harmadik részének tervét is, sőt, egy új felkérésre is igent mondott: őt bízták meg a Superman következő részének felturbózásával. Az még nem dőlt el, hogy a rendezésre is vállalkozik-e, de az már biztos, hogy ott fog bábáskodni a klasszikus szuperhős újjászületésénél.
Szükség is van a segítségére, mert erős a verseny. A Sony Pictures közzé tette, hogy 2012 július 3-án 3D formában érkezik a mozikba a megfiatalodott Pókember. Marc Webb rendező még az idén megkezdi a forgatást, hogy két év múlva a nyár már a fiatal Pókember kalandjainak jegyében telhessen.

Meg Ryan tette tönkre Sarandon kapcsolatát?
Fellebbent a fátyol a titokról, miért szakított 23 év után Susan Sarandon és Tim Robbins. Legalábbis az amerikai Star magazin azt állítja, megfejtették a rejtélyt: Meg Ryan állt a két Oscar-díjas sztár közé. A magazin szerint Ryan és Robbins évek óta találkozgattak titokban, aztán Sarandon rájött, és kiadta csapodár párja útját. A lap szerint Robbins megkönnyebbült a szakítás óta, mert teher volt számára, hogy csalja gyermekei anyját.
Susan Sarandont legközelebb a Komfortos mennyország című drámában láthatjuk. Alkoholista, láncdohányos nagymamát alakít, aki segít a családnak feldolgozni szemük fénye, a 14 éves kislány elvesztését.

Worthington háromszor lesz titán
– Régimódi színész vagyok, szükségem van töltődésre, nyugalomra két szerep között; kell, hogy legyen időm ráhangolódni egy-egy figurára – nyilatkozta nemrég Sam Worthington, aki valószínűleg kénytelen lesz felvenni a gyorsabb tempót.
A Terminátor – Megváltás után az Avatar főszerepével a legmenőbb filmsztárok közé emelkedett, bár igyekszik tartani „egyszerű vidéki srác”-imázsát, és nem hajlandó elszakadni szülővárosától. A 33 éves színész az Avatar elképesztő sikerszériája közepette is minden alkalmat megragad, hogy otthon legyen. Az Oscar-díj jelölések bejelentésének másnapján már kora reggel egy Ausztráliába tartó gépen ült a barátnőjével, a szintén a világ túlsó feléről származó Natalie Markkal, de nem sokáig maradhat: egyre nagyobb szükség van rá Hollywoodban.
Áprilisban már a következő megafilmje kerül a mozikba. A titánok harca (Clash of the Titans, hazai bemutató: április 15.), amely elképesztő 3D-s digitális látványvilággal kelti életre a görög mitológia szörnyeit és hőseit, sok munkát fog még adni főszereplőjének: ugyanis trilógia készül belőle. Perszeusz Hadész, az alvilág ura ellen indított hadjárata után a stúdió tervei szerint azonnal újabb csatába indul: természetesen Worthington alakításában. Akinek közben Draculát is el kell játszania, és még két főszerepre van szerződése a jövő évre…

Nottinghami tájszólásban beszél Russell Crowe
Robin Hood eddig leginkább fülrepesztő amerikai akcentussal szólalt a vásznon Erroll Flynntől Kevin Costnerig, egyszer egy kis ír beütés is előfordult (Patrick Bergin), ezért Ridley Scott arra törekedett, hogy az ő íjásza teljesen hiteles legyen. A legújabb Robin Hood két főszereplője, Russell Crowe és Cate Blanchett eredeti középkori középangol tájszólásban szólalnak meg, amit nem biztos, hogy minden néző azonnal ért majd, de legalább nem fog úgy tűnni, hogy a halhatatlan hősök most szálltak le a New York-i gépről.