Gazdálkodj okosan a HOMEINFO Hetek kuponjaival ősszel is

Mikor, ha nem most szerezzük be mindazt, amit talán már jó ideje tervezünk?!

Feltöltődve, kipihenten készülhetünk a következő időszakra, mely kihagyhatatlan lehetőségeket tartogat az építkezők, felújítók számára. A most már menetrend szerint érkező Homeinfo Hetek a korábbinál hosszabb ideig – szeptember 17. és október 17. között – egy teljes hónapig kínálja számos üzlet és szolgáltató rendkívüli kedvezményeit.

Idén tavasszal rendezték meg az első Homeinfo Heteket. Az érdeklődés a vártnál is nagyobb volt, rengetegen éltek a partnerek által kínált, komoly vásárlási kedvezményekkel. A pozitív visszajelzéseken felbuzdulva eldöntötték, hogy hagyományt teremtenek, ezen túl rendszeresen megrendezik a Homeinfo Heteket. A marketinges boszorkánykonyhán még csiszoltak, finomítottak a dolgokon: legyen még vonzóbb, még könnyebben elérhető, egyszerűbben hozzáférhető minden kedvezmény. A korábban is népszerű üzletek mellé igyekeztek újakat is megnyerni, így a kínálat még nagyobb, a lehetőségek gazdagabbak, mind a partnerek, mind pedig a vásárlók elégedettebbek lehetnek. Az év eleje óta igénybe vehető Otthonfelújítási támogatás sokak számára jelentősen megkönnyíti a felújítást, azonban nem mehetünk el amellett sem, hogy időközben az építőanyagok és a munkadíjak is fájdalmasan megdrágultak. Ebben nyújthatnak némi enyhülést a Homeinfo Hetek által kínált kedvezmények.

A tavaszi esemény egyik tapasztalata, hogy a felújítások során a fürdőszoba rendkívüli figyelmet kap. Okkal, hiszen míg egy szobát akár egy falfestés és néhány bútor cseréje már látványosan felfrissít, a fürdőszobában ennél többre lesz szükség. A vezetékek, burkolatok, szaniterek, de még a modern csaptelepek cseréje is bonyolult, saját kezűleg nem ajánlott nekikezdeni, hacsak nem vagyunk szakmabeliek. Érdeklődésben nem sokkal a fürdőszoba mögött a konyha végzett, és ezt hasonló okokkal magyarázhatjuk: a szerelvények felújítása, cseréje, a bútorok és gépek beépítése, bekötése nem egyszerű feladat. Időben, szakértelemben és anyagi értelemben sem mindegy, hogy ebben a két helyiségben hogyan zajlik a felújítás, átalakítás. Éppen ezért a fürdőszobai és konyhai termékek a 2021. őszi Homeinfo Heteken nagyobb hangsúllyal szerepelnek, legyen szó burkolatról, csaptelepekről, szaniterekről vagy az építéshez, szereléshez szükséges anyagokról. Olyan üzletek kínálatából válogathatunk, mint a különleges fürdőszobai és otthoni wellness termékeiről ismert Wellis vagy a fürdőkádak terén rendkívül gazdag kínálattal rendelkező M-Acryl.

Természetesen nem maradnak ki a kedvezmények sorából a lakberendezéshez, otthonszépítéshez kapcsolódó termékek, termékcsoportok sem. Így kedvezményesen válogathatunk a Diego új, a Max Cityben nyíló üzletében. És mindez csupán egy apró szelete annak a számos üzletnek és terméknek, ahol, és amiből országszerte szeptember 17. - október 17. között, négy héten keresztül több mint 1000 beváltóhelyen vásárolhatunk majd jelentős árengedménnyel.

Itt az ideje a tervezésnek, a bevásárló lista összeállításának, hogy a következő hetekben majd mindent beszerezzünk, amire otthonunk korszerűsítéséhez, csinosításához szükségünk lehet!

Bővebb információ itt.