"Átmentem Fotópályázat”

Ifj. Simet László a Duna fölött!

A Nemzeti Cirkuszművészeti Központ, a Robert Capa Fotográfiai Központ és a Városliget Zrt. fotópályázatot hirdet, "Átmentem Fotópályázat” avagy, hogy sétált át Ifj. Simet László a Duna fölött kifeszített kötélen címmel.

Az emberi teljesítő képességhatárait feszegető, a másoknak bátorságból, az álmok megvalósíthatóságának lehetőségéről példát mutató világszenzáción készült fotókból a legjobb százat választja ki a szakmai zsűri és vándorkiállításon bemutatja a nagyközönségnek.

A pályázatra minden 18. életévét betöltött pályázó jelentkezését várják.

Egy pályázó összesen 5 pályaművet küldhet be, kategóriától függetlenül. A pályamű állhat egyedi képből vagy képsorozatból. Egy képsorozat legfeljebb 9 képet tartalmazhat. Egy kép csak egyszer adható be, nem szerepelhet egyszerre egyedi képként és sorozat részeként is.

Pályaművek az alábbi kategóriába adhatók be:

   1. Előkészület (egyedi)

   2. Cirkusztörténelmi pillanat (sorozat)

   3. Világszenzáció (egyedi)

   4. Nézők és látogatók (egyedi)

   5. Portré (egyedi)

A zsűri kategóriánként egy I., egy II., egy III. oklevelet adhat ki. A legjobb 100 pályamű szerzője 20.000 Ft értékű családi belépőjegyet nyer a Fővárosi Nagycirkusz aktuális előadására. Az előadás időpontjának kiválasztása előregisztrációhoz kötött.

A közönségdíjas kép alkotója 100.000 forintot nyer. A díjátadóról és a kiállításról a szervező későbbi időpontban a pályázat honlapján tájékoztatja a nevezőket.

Pályázati feltételek itt.   További információ itt.