Hűsítő borzongás a kánikulában!

A Centrál Színház nyárra ismét Szigligetre költözik!

A Centrál Színház nyárra a Szigliget Várudvarba költözik. Idei sikerdarabja, a 2:22 július 24-től augusztus 4-ig minden este 21 órakor hűsítő borzongással szolgál majd a fülledt nyári estéken. Szerelem, csalódás, humor és talán szellemek: garantált izgalom! A fordulatokban és érzelmekben bővelkedő előadás Martinovics Dorina, (lásd fotó) Lengyel Tamás, Ágoston Katalin és Mészáros András főszereplésével Puskás Tamás rendezésében lesz látható a Balatonnál. Danny Robins eredetileg a londoni West Enden bemutatott műve tavaly a WhatsOnStage Awards-on a legjobb darab díját nyerte el.

Jenny biztos benne, hogy új házukban minden éjjel 2 óra 22 perckor kísértet jár, de asztrofizikus férje, Sam hallani sem akar erről. Veszekedésbe torkollik a szülés utáni első vendégség, ahol a férfi pszichológus barátnője Lauren és új párja Ben a meghívottak. Valóban léteznek szellemek? Hiedelmek és tudomány ütközik, de van valami a levegőben, és egyre furcsább dolgok történnek! Jenny azt követeli, maradjanak ébren 2:22-ig, hogy kiderüljön az igazság!

Danny Robins misztikus története a londoni West End egyik legújabb szenzációja. Csodálatos mese, döbbenetes csattanóval, adrenalinnal teli este, ahol titkokra derül fény. „A 46 éves, stand up-os múlttal rendelkező elismert angol szerző misztikus thrillere a tavalyi év szenzációja volt Londonban. A darab – ahogy a címe is sejteti - a jelenünk problémáiról beszél, a szeretet nélkülözhetetlenségéről szól. Az ember ma magányosabb, mint valaha volt. Meghódíthatjuk a Marsot, de ha a szeretet nem melegíti az életünk, minden győzelmünk hiábavaló.” – mondta az előadás rendezője, Puskás Tamás.

Az előadás több szereplőjét ismerheti a közönség a televízión keresztül. Érdemes hát színpadon is megnézni a Pepe sorozat Lauráját és a Társas játék Lénáját, Martinovics Dorinát, a Mi kis falunkból, a Nagy Fehér Főnökből és az Apatigrisből ismert Lengyel Tamást, vagy a Drága Örökösök és a Doktor Balaton sztárját, Mészáros Andrást.

A darabot Puskás Samu és Puskás Dávid fordította, jelmeztervező Matis Edit, a díszlettervező Bagossy Levente. Az előadás zenéjét Puskás Dávid szerezte, a fényterv Friedrich Gergely munkája.