Hallottál már Mike Posnerről? Figyelj, mert hamarosan robbani fog!

Még sohasem hallottál Mike Posnerről? Akkor valószínűleg nem egy 21 éves amerikai egyetemista vagy! Most itt az alkalom, hogy megismerd!

Az énekes/dalszerző/producer/DJ Mike Posner Amerika legújabb popsztár jelöltje, akinek hivatalos karrierje csak nemrég kezdődött, azonban legalább annyira felkapott lehet hamarosan, mint Ke$ha. Mike pár hónapja végzett az észak-karolinai Duke Egyetemen, de szabadidejében elkészítette házilag saját "mixtape"-jét is, melyet az iTunes U segítségével ingyenesen terjesztett az interneten, ezzel is minél több követőt szerezve magának saját fellépéseihez a kampuszban. A tömeg pedig egyre csak nőtt, és a fellépések is egymást követték országszerte.

Stílusát leginkább úgy jellemezhetnénk, mint a Hot Chip találkozása Kid Cudival... de bizonyára a Justin Timberlake által megkezdett ösvényre is rá fog lépni debütáló albumával, melynek amerikai megjelenése nyár végére várható.

A dal Amerikában már a #15 pozíciót foglalja el a Top40-es formátumú rádiók összesített slágerlistáján, és múlt héten több mint 1000-rel nőtt meg a heti játszások száma, ráadásul több mint 100 ezer példányban vásárolták meg az iTunes-on egy hét alatt. A MySpace és YouTube streamek száma is folyamatosan emelkedik hétről hétre, a dalhoz készült videoklipet (mely május 26-án debütált az MTV-n), már több mint 700.000 alkalommal nézték meg az elmúlt 3 hétben (ez a szám Ke$ha esetében 200.000 volt a TiK ToKkal, ugyanezen időszak alatt!). Mindezek alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy Amerikában Mike sikersztorija hamarosan robbanni fog!