Beckham Budapesten

December 2-án kerül először színre a Thália Színház Nagyszínpadán …

Petr Zelenka valós eseményeken alapuló vígjátéka, a Beckham, mely lerántja a leplet a bulvármédia főszereplőiről. Egy történet, ami lázban tartotta az egész brit bulvársajtót. Sztárok, újságírók, tévéműsorok és kulisszatitkok között vezet bennünket, de a valódi kérdés mindvégig: mi az igazság?

Max Clifford zseniális médiamenedzser, a celebszenzációkat ő tartja hetekig címlapon. A nagy pörgésnek azonban ára van, alig ötven éves, de már túl van a második szívrohamán. Egy napon beesik hozzá az egyik rokona, egy profi focista, aki segítséget kér, mert lefotózták egy melegbárban, és attól fél, hogy a képek nyilvánosságra kerülnek. Max felkeresi az egyik fél-alvilági ismerősét, Juant, hogy visszaszerezze a képeket, de nagyobb ügybe botlik: Juan azt állítja, hogy van egy csaj, akivel David Beckham megcsalta a feleségét. Mivel Beckham híresen hűséges Victoriához a sztori érdekesnek tűnik. Max a karrierje vége felé jár, egy utolsó igazi nagy ügyre vágyik a médiában. Úgy dönt, hogy felveszi a kapcsolatot az állítólagos szeretővel, Rebecca Loos-sal, és médiaháborút kezd a Beckham-birodalommal...

Hogyan lesz egy hétköznapi lányból országosan ismert celeb? Meddig bírja az ember szíve a sok hazugságot? Mi történik, amikor egy zseniális médiamenedzser kezéből kicsúszik az irányítás?

Egy előadás, aminek a bemutatójára több hazai híresség mellett a sztárfocista, David Beckham is meghívást kapott!

Az előadás Görög László, Czakó Juli, Csőre Gábor, Mózes András, Csarnóy Zsuzsanna, Balaskó Bence, Bede-Fazekas Szabolcs, Sóvári-Fehér Anna, Domokos László és Udvarias Anna szereplésével, Bendi Balázs fordításában, Keszég László rendezésében kerül színre.

Beckham – Magyarországon először – december 2-tól, a Tháliában!