Britney Spears: Famme Fatale

Britney Spears nagyon várt hetedik stúdióalbuma 2011. március 28-án kerül a boltok polcaira. A világsztár címválasztása azt sugallja, hogy az új album egy erőteljes, határozott, magabiztos, dögös, flörtölős és szórakoztató korong lesz. Nincs mögötte előre kitalált koncepció, Spears csak hagyta, hogy a zene önmagáért szóljon.

2 éven át keményen dolgozott rajta, és úgy tartja, ez a valaha készült legjobb albuma, és nemcsak magánéletileg, de szakmailag is most van karrierje csúcsán.

2011. február 2. 10:29 - Britney Spears: Famme Fatale ©Britney Spears: Famme Fatale
Britney Spears: Famme Fatale

A "Femme Fatale" executive producerei Max Martin és Dr. Luke voltak, de a dalok producerei között olyan régi slágergyárosokat is megtalálunk többek közt, mint Rodney Jerkins, Stargate, Fraser T Smith, vagy a Bloodshy & Avant.

A Jonas Akerlund által rendezett "Hold It Against Me" videoklip február 17-én debütál Britney VEVO csatornáján a YouTube-on, hazai idő szerint pontosan hajnali 3 óra 56 perckor, egyidőben az amerikai MTV premierjével, mely a Jersey Shore című sorozata előtt fogja bemutatni a klipet teljes egészében. A videoklip speciális 10 mp-es teaserei már láthatók a www.britney.com-on, ahová a premierig még további részletek is felkerülnek.