Adam Lambert: Glam Nation Live

A szupersztár Adam Lambert bejelentette "Glam Nation Live" című koncert CD+DVD-jét, mely március 21-én kerül a boltokba. Az indianapolisi Clowes Hallban tavaly augusztus 31-én rögzített koncertvideó rendezője Doug Spangenberg volt, és 12 dalt valamint egy bónusz ráadást tartalmaz, köztük Adam legnagyobb slágereivel, a Grammy-díjra jelölt "Whataya Want From Me"-vel és az "If I Had You"-val, valamint a rajongók által leginkább kedvelt számokkal, mint a "Ring Of Fire".

2011. január 21. 16:54 - Adam Lambert: Glam Nation Live ©Adam Lambert: Glam Nation Live
Adam Lambert: Glam Nation Live

Lambert, akit Grammy-díjra jelöltek a "Legjobb Férfi Pop Énekes Előadás" kategóriában, több részletet is be fog mutatni a "Glam Nation Live" CD+DVD-ről február 11-étől a YouTube-on található VEVO csatornáján. A mai naptól kezdve a rajongók előrendelhetik a "Glam Nation Live"-ot, valamint egy exkluzív, turnétérképpel és turnépólóval kiegészített "Glam Nation Tour Pack"-et Adam hivatalos oldalán, az AdamOfficial.com-on. A rajongók szintén meglátogathatják a vadiúj Glam Nation szekcióját a hivatalos oldalnak a http://www.AdamOfficial.com/GlamNation címen, ahol további izgalmas tartalmakat láthatnak és mélyebb betekintést kaphatnak 2010 egyik legkeresettebb turnéjáról.

Lambert debütáló albuma, a "For Your Entertainment" több mint 1 millió példányban kelt el világszerte, amióta #3 pozícióban debüált az amerikai Billboard Top 200 listán 2009 novemberében. Ő a valaha volt legelső American Idol, aki rögtön turnézni ment debütáló albumának anyagával az Idol szereplését követő évben. Lambert slágere, a "Whataya Want From Me", melyet P!nk és Max Martin írt, az első kislemeze volt, mely #1 lett a Billboard Hot Single Sales és Hot Dance Single Sales listáin. A "Wahataya Want From Me" hatalmas sikereket ért el számos amerikai slágerlistán, köztük a Billboard Hot 100-on, a Pop Songs, az Adult Top 40, az Adult Contemporary, a Hot Digital Songs és a Hot Dance Club Play listán. Ez lett Adam első nemzetközi slágere is, Top10-es airplay pozíciót elérve Ausztráliában, Svédországban, Dél-Afrikában, Új Zélandon, Dániában, Csehországban, Lengyelországban, Argentínában, Finnországban és Magyarországon is, illetve #1 pozíciót ért el Kanadában, Németországban és Szingapúrban. Adam legutóbbi slágere, az "If I Had You" szintén Top10-ben szerepelt a rádiós listán Ausztráliában, Új Zélandon, ong kongban, Malajziában, Finnországban, Dél-Afrikában és Kanadában, illetve #1 pozíciót ért el a világon elsőként, 2 héten keresztül is Magyarországon.

Lambert produkciói az American Idol 8. évadjában már legendának számítanak, a televízióban vetített élő közreműködései a Queen és a KISS zenekarokkal szezonjának legemlékezetesebb pillanatai voltak, és kárpázatos előadásait a "Mad World", a "The Tracks Of My Tears", a "Ring Of Fire" és a "Whole Lotta Love" című dalokkal máig az Idol történelem legmegkapóbb pillanatainak tekintik.