P!nk: "F**kin' Perfect

P!nk immáron 6 hete uralja #1 pozícióban a hazai Rádiós Top40 listát "Raise Your Glass" című slágerével, és ezzel minden bizonnyal eddigi legnagyobb sikerét érte el Magyarországon.

A novemberben megjelent "Greatest Hits... So Far!!!" album következő kislemez dala, a F**kin' Perfect is hasonló sikerek elé néz, mely máris több mint 10 rádióban hallható itthon. A dalhoz egy megrázó videoklip is készült, mely egy páratlan és megható történetet mesél el arról, milyen nehéz tökéletesnek és önmagadnak lenni.

P!nk ezekkel a szavakkal mutatta be a klipet, melynek két verzióját már több mint 14 millióan láttak a YouTube-on:

"Biztos vagyok benne, hogy legújabb videóm a "F**kin' Perfect" című dalhoz - csakúgy, mint korábban - felborzolja majd a kedélyeket. A kedvenc könyveim, filmjeim vagy zenéim, bármilyen művészi alkotás, mindig el kell, hogy gondolkoztasson. Azt akarom, hogy a művészet gondolkodásra késztessen engem.
Annak érdekében, hogy ez megtörténjen, néha elvonulok vagy kényelmetlenné teszem a helyzetet saját magam számára. De emiatt fogok jobban odafigyelni, változni, vagy legalább beszélni róla. Én erre törekszem. Nem mozdíthatsz meg hegyeket suttogással.

Megvágni a kezed vagy öngyilkosnak lenni két különböző tünete ugyanannak a problémának, ami felemészt bennünket. (A probléma: az elidegenedés és a depresszió. A tünetek: vágás, öngyilkosság.) Én személy szerint egyetlen olyan embert sem ismerek, aki ne ismerne legalább két áldozatot személyesen.
Rengetegen láttunk már olyan sztárocskákat, akik a vörös szőnyegen villantottak sebhelyet magukon, majd közvetlenül ezután visszamentek kedvenc rehabilitációs központjukba.

Ez egy probléma, valami, amiről beszélni kell.
Választhatjuk azt is, hogy nem veszünk tudomást a problémáról, és így a videóról sem, de akkor nem oldódik meg semmi.
Nem támogatom az öngyilkosságot vagy a vágást és nem akarok senkit bátorítani erre.
Azokat a gyerekeket szeretném támogatni, akik egyedül/elveszettnek/erőtlennek érzik magukat vagy úgy érzik, hogy senki sem látja vagy hallja meg őket, és nem képesek ezen változtatni. Szeretném, ha tudnák, hogy én figyelek. Folyamatosan ott vagyok velük. Én látom őket. Néha csak ennyire van szükség.

A videó elkészítése számomra ugyanolyan érzelmi töltettel bírt, mint a dal megírása. Bennem is növekszik egy pici élet jelen pillanatban, és azt szeretném, hogy mindig biztos legyen benne, hogy elfogadom őt olyannak, amilyen és támogatom mindenben. Tárt karokkal várom az érkezését. Annak ellenére, hogy felkészítem majd minden gonoszságra és rosszra, ami őt érheti, arra fogok koncentrálni, hogy megmutassam, ugyanakkor mennyi szépség van a világban. Vannak jó emberek is, akik nyitottak mindenre és képesek szeretni. Ők azok, akik minden hibánkat elfogadják. Én ugyanezt teszem a rajongóimmal és a családommal, és ugyanezt fogom tenni a gyermekemmel, bármilyen döntést is hozzon."